Clash Of Clans’ın Gidişatı/Kısaca Başlangıç

Milyonlarca kişinin oynadığı mobil oyun olan Clash Of Clans yoluna nasıl devam ediyor sizler için küçük bir kritik hazırladık.

Clash Of Clans nedir ?

Supercell tarafından iOS için 2 Ağustos 2012 de ve Android için 7 Ekim 2013 de yayınlanan bu oyun temel olarak bir online strateji oyunu olmakla birlikte tamamen ücretsizdir. Kuş bakışı kamerasıyla çok kısa bir sürede büyük bir kitleyi kendine bağlayan Clash Of Clans her yaşa hitap edebiliyor.Eğer hala denemediyseniz hemen indirip oynamanızı tavsiye ettiğimiz bu oyun başlarda sizlere zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmeyecek bile.Oyuna başlamak isteyenler için ufak bir tavsiye. İnşaatçı en iyi dostunuz!!

Başlangıçta ne yapmalıyım ?

Oyuna başladığınızda sizlere verilecek olan 500 yeşil taşı aman haa sakın harcamayın. Oyunlara para vermek istemeyen arkadaşlar buna çok dikkat etmeliler. Eğer yeşil taşlarınızı yanlışlıkla harcarsanız üzülerek söylemeliyim ki sizin için gelişmek çok ama çok zor olacak. Peki neden ?

İnşaatçılar: Başta size 1 tane verilen inşaatçı kulübelerinin her bir tanesi aynı anda sadece 1 işi yapabilmekte. Başlangıç olarak 250 yeşil taş karşılığı alabildiğiniz kulübeler zamanla fiyatlarını 2 ye katlayarak artacak (250 > 500 > 1000 > 2000).

Clash Of Clans’ın Gidişatı:

Sürekli güncellemelerle kendisini taze tutmaya devam eden oyun bizlere göre son güncellemesi ile güzel bir nokta atışı yaptı. Peki bu herkese göre gelen güzel bir güncelleme mi? Kişilere göre değişiklik göstermesine rağmen çoğu insanı mutlu eden büyük güncelleme kupanızı yükseltmenizi baya bir zorlaştırdı. Artık Köy Binasının da fazladan bir depo oluşturması kupa düşürmek isteyen oyuncuların gözlerini korkuttu. Öncelerinde bunu yapabilmeniz için tek gerekli olan şey köy binanızı savunmalardan uzak bir şekilde yerleştirmekti. Oyuncuların gözünü korkutan şey ise ganimetlerini kaybetmek çoğu oyuncu binasını koruma altına almak isteyince kupa yükseltmek artık bir hayli zor.
Konuyu çok dağıtmadan oyunun canlı tutmak için ellerinden gelenleri yaptıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha önce bu oyunu hiç oynamamış ama oynamak isteyen arkadaşlar girip rahatlıkla stres atabilirler.



En iyi dileklerimle Rallba..

Clash Of Clans’ın Gidişatı/Kısaca Başlangıç Reviewed by Blog on Ocak 21, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.