Knıght Online Warrior Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları bu gün sizler için daha önce videosunu çekmiş olduğum bir konunun detaylarını paylaşmak için böyle bir yazı hazırlıyorum umarım hoşunuza gider. Öncesinde konu ile alakalı çekmiş olduğum Knıght Online 59 Ardream Warrior Rehberi isimli videomu izleyebilirsiniz :

     Knıght Online Warrior Nasıl Bir Karakterdir ? : 

     Knıght Online'da Warrior sınıfı karakterlerin yeri oldukça önemlidir. Savaşın her zaman en ön saflarında ağır defansive özellikleri ile tank görevi görüp takımının mücadeleden alması gereken hasarı üstlenerek çarpışmaya en ön saflarda başlarlar. Hal böyle olunca bir Warrior'dan beklenti ağır hasar vermesi ile birlikte rakibin ağır darbelerine de dayanıklı bir karakter olarak dizilmesi ve oynanması gerekmektedir. Özellikle party çarpışmalarında büyük bir görev üstlenen Warriorlar takım arkadaşlarının alması gereken hasarı absorbe ederek çarpışmayı takımlarının lehine çevirebilirler. 

     Wariorlar Statlarını Nasıl Vermeli ? : 
Warrior Statları
Warrior Statları
     Bir Warrior hem alabileceği hasarlara oldukça dayanıklı tank hem de rakibini ezici derecede kuvvetli vuruşlara sahip olması gereken bir karakterdir. Bu yüzden giyebileceği kıyatler kadar HP dayandıktan sonra geriye kalan tüm statlarını STR yüklenmelidir. Eğer 83 Warrior kasıyor iseniz STR 255 olduktan sonra hemen HP'ye vermeye devam etmeli böylece hem defans hem de can artışı sağlayabilirsiniz. Yukarıda ki resimde de göreceğiniz gibi 80 level bir Warrior için eygun statları görebilirsiniz. 

     Warriorlar Nasıl Dizilmeli (Zırh-Silah) : 
Warrior Zırh Çeşitleri
Warrior Zırh Çeşitleri
     Bir Warrior az önce de bahsettiğim gibi hem oldukça güçlü hem de bir o kadar tank olabilmelidir bu yüzden zırh ve silah seçimi Warriorlar için oldukça önemlidir. Seçebileceğiniz zırhların kötüden iyiye sıralaması (1) Plate Armor - (2) Fullplate Armor - (3) Chitin Armor - (4) Chitin Shell Armor - (5) Warrior Dragon Set - (6) Warrior Secret Set - (7)Warrior Rosetta Set (8) Warrior Krowaz Set şeklinde sıralamasını yapabiliriz. Ardream İçin : 1-2-3 Base İçin : 1-2-3-4-5 CZ İçin : 1-2-3-4-5-6-7-8 zırhlarını kullanabilirsiniz. Bütçenize göre ise bu zırhları 7-8-9 olarak giyebilir ayrıca silah ve takınıza göre de zırh diziminizi değiştirebilirsiniz. Silah seçerken ise seçebileceğiniz silahlar oldukça fazla olduğundan buraya yazma gereği duymuyorum ve sizlere şöyle bir tüyo vermek istiyorum Warrior için silah seçerken zırhlarınıza uyumlu silahlar giymenizi tavsiye ederim. Yani eğer zırhınızdan yeteri kadar STR bonusu alamadıysanız silah seçiminizi yüksek AP'li eğer yeteri kadar STR bonusu alıyorsanız kıyafetlerinizden çift el silah kullanmanızı tavsiye ederim. 

     Warriorlar Nasıl Takı Dizmeli ? : 

     Bir Warrior ağırlıklı olarak zırh ve defanslarını giyeceği zırhlardan alabileceği için en iyi zırhları giyerek defans bakımından açığı kapattığınızda takılarınızda dilediğiniz kadar STR ve Atack almak için dizmeye yönelebilirsiniz. Özetle zırhlarınız ne kadar sağlam olursa alacağınız bonus STR ve defans özellikleri artacağından dolayı takılarda da daha fazla atack elde etmeyi tercih edebilirsiniz. Ancak zırhlarınız yeteri kadar iyi değilse takı tercihinizi STR-HP-DEFANS alabileceğiniz şekilde tercih ederek açıklarınızı kapatabilirsiniz. Buraya size küpe için şunu alın şunu +2 olmadan mutlaka takmayın demiyorum kendiniz kıyafet ve takılarınızı kombinlemeniz için burada elimden geleni anlatıyorum yoksa yıllardır yapılanı sizlere şunu şunu tak şunu şunu yap derdim geçerdim. Fakat şu bir gerçek ki gerek takı gerek silah gerek zırhlar bunlar hepsi birbiri ile doğru orantılı olarak kombinlenmeli ve dizilmeli. 

     Knıgt Online Warrior Rehberi isimli yazım bu kadardı umarım işinize yarayacaktır. Hoşunuza gittiyse yazıyı paylaşmayı varsa sorularınızı bu yazının altına yorum yazmayı ihmal etmeyin!!! #AsosyalCoder

Knıght Online Warrior Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 29, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.