Metin 2 Tamamen Bitti mi ?

Zamanında milyonlarca oyuncunun oynadığı Metin 2 tamamen bitti mi ? Metin 2 den çok kullanıcılar tarafından açılan pvp serverlar oyunu artık iyice bozdu diyebiliriz. Küçüklüğümüzde internet kafe oyuncularının ayrılmasına sebep olan oyunlardan 1 tanesi. Knight online ve Metin 2 oyuncuları olarak 2 ye az mı ayrılırdık ? yüksek seviyelere geçtiğimizde az mı başımıza adam topladık ?


Arka planda Ceza şarkıları açarak saatlerce oynadığımız ve sonsuz zevk aldığımız Metin 2 artık eski heyecanını maalesef veremiyor. Öncelerinde "GM benim ağabeyim ayağını denk al" derken bile bizlere mutluluk veren oyun artık neredeyse bitti denebilir. Eski oyunculardan kim kaldı ki ? ya yeğenlerine bıraktılar ya da hesaplarını sattılar. Öncelerinde hatırlar mısınız hesabı çalınana bir ablamız haberlerde bile yer almıştı.

Buna sebep olanlar kimler ?

Oyun parası satmaya başlayan siteler bunların sadece başlangıcı.Oyuncuların kendileri için sunucuları artık rahatlıkla açabilmesi eline 50 TL yi alan herkesin sunucu açabilmesi Metin 2' nin orijinal oyununu neredeyse tamamen bitirdi denebilir. Belki de bu kötü bir şey değildir hala yüz binlerce kişinin oynadığı Metin 2 nin pvp sunucularını da binlerce kişi oynamakta. Bu oyunu ayakta tutabilen şey olabilir mi acaba ? Kim ne derse desin bana göre o eski zevki alamamamızın en büyük sebebidir pvp serverlar. Umarız ki kapanmaz ve uzunca bir süre daha kitlesini memnun etmeye devam eder.


en iyi dileklerimle Rallba.
Metin 2 Tamamen Bitti mi ? Reviewed by Blog on Ocak 28, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.