League of Legends Corki Rehberi

                             League of Legends Corki Rehberi

Merhaba arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 13. şampiyonu olan Türk Hava Yolları Pilotu Corki :)
Corki

                             Corki'nin League of Legends'taki Yeri

Corkinin Asıl olayı Düz Ataklarının verdiği Gerçek hasar ve ultisi olan attığı bombalar ile yarattığı anlık hasar buna '' q '' yeteneği de dahil bu 3 yeteneği aynı anda kullandığımızda bir nişancı için muazzam bir hasar çıkıyor ve eğer doğru eşyalarla kombine edilirse gerçekten can yakabiliyor corki eğer yakalanamaz ise takım savaşlarında gerçekten alt üst edebilecek derecede iş çıkartabilir.

                               Corki Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Corki Yetenek gücü ve Saldırı gücü ile kombinlendiği için Üçlü kuvvet ve Liandryi eziyeti eşyaları ile gerçekten fazla iş yapabiliyor corki nişancı rolünde oynanıldığında yukardada bahsetmiş olduğumuz gibi iyi işler çıkartabiliyor

Corki Orta Koridorda oynanılıyor nedeni ise menzilli ve verdiği hasarın belirli olmaması yani yetenek gücü ve saldırı gücüne dayalı vurmasından dolayı corki orta koridor tercih edilebiliyor 2. nedeni ise safe yani sadece minyon odaklı oynamaya da dayalı bir şampiyon.

                                 Corki Hangi Eşyalar ile Kombin Edilmeli ?


corki build
Corki için Gerekli Eşya Seti

Son Fısıltı : Karşı takımın tanklarının kasmış olduğu zırhı bir nebze de olsa hiçe sayarak vurmasını sağlar ve corki otomatık saldırılara ve yeteneklere dayalı bır şampiyon olduğu için gerçekten işine yarayacak nitelikte .

Ebedi Kılıç : Sağlamış olduğu Ekstra hasar ve kritik vuruş ihtimali Corki'nin uzaktan otomatik saldırılarını güçlendirecek ve gerçekten can yakacak hasarlar çıkarmasını sağlayacak.

Mahvolmuş Kralın Kılıcı : Corki Anlık hasar vurduğundan dolayı ve pasifi olan düz vurusların verdiği gerçek hasar mahvolmus kralın kılıcı ile kombin edildiğinde düz vurusların ve yetenek atışlarının verdiği hasarlarda o derecede artıyor.

Üçlü Kuvvet : Corki bahsettiğimiz gibi Yetenek Gücü ve Saldırı Gücüne dayalı vurduğu için üçlü kuvvet corki için adeta biçilmiş bir kaftan.

Banshee'nin Duvağı : Sağlamış olduğu Büyüdirenci ve Ekstra can karşımızda ki büyü hasarını bir nebze kıracak ve bize vereceği ekstra can ile takım savaşlarında hayatta kalmamızı sağlayacak.

                                      Corki için Gerekli Rün ve Kabiliyetler 
Corki Rün
Corki için Gerekli Rünler
Corki Kabiliyet
Corki için Gerekli Kabiliyetler



League of Legends Corki Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 26, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.