League of Legends Cho'Gath Rehberi !

                            League of Legends Cho'Gath Rehberi !

Merhaba Arkadaşlar Bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 14. Şampiyonu olan Canavar Cho'Gath
chogath
Cho'gath

                             Cho'Gath ' ın League of Legends'taki Yeri

Cho'gath gerek tanklık olsun gerek Ultisinden çıkardığı gerçek hasar olsun , gerek susturması , gerek havaya zıplatma etkisi olsun oyunun en gıcık şampiyonlarından birisi arasındadır bana göre karşısında oynadığınızda gerçekten dikkatlı olmanız ve kolayca sinirlenmemenız gerekıyor Cho'gath Yetenek Gücü ve Tank olarak 2'ye ayrılır

Yetenek Gücü Cho'gath %40 bekleme süresi ile gerçekten Takım savaşlarında iyi bir etki göstermek ve ultisinin verdiği yaklaşık 1 k hasar ıle birisini yok etmek için biredir eşya setidir verdiği susturma da cabası.

Tank Cho'gath ise Takım savaşlarında ön safhalarda durarak takımı sırtlamak ve karşıdakı Taşıyıcı şampiyonları rahatsız ederek takım savaşını kazanmayı amaçlayacak bir eşya setidir.

                           Cho'gath Hangi Koridorda Oynanmalı ?

Cho'gath Orta Koridor , Üst Koridor , Orman ve Destek Rollerınde oynanılabilir nedenı ıse ultisinden gelen can etkisi ve süreklı bıktıracak şekilde olan zıplatma susturme etkileridir '' E '' yeteneğinin vermiş olduğu can ve mana değeri ise koridorda uzun süre hayatta kalabilme cho'gath için gerçekten yararlı bir özellik.

                            Cho'gath Hangi Eşyalar ile Kombin Edilmeli ?


Chogath build , Chogath build 2015
Cho'gath için Gerekli Eşya Seti

Rabadon Şapkası Sağlamış olduğu Ekstra yetenek gücü ve Sahip olduğumuz yetenek gücünü ekstra olarak arttırdığı için Cho'gath  için gerçekten biçilmiş kaftan.

Hiçlik Değneği : Vermiş olduğu Yetenek gücü ve Büyü nüfuzu bot ile kombinlediğinde yeteri derecede büyü direnci kırma özelliği hasarımızı arttıracak derecede.

Asırlık Sopa : Sağlamış olduğu '' Can - Mana - Yetenek Gücü '' Cho'gathın kırılganlığını bir nebze indirgemek ve takım savaşlarında daha çok yetenek kullanmasını sağlayabilmek açısından yararlıdır.

Zhonya'nın Kum Saati : Bu eşyayı almamızın amacı takım Savaşlarında savaş başlatmak ve Rakibimizi zhonya ile yemlemek vermiş olduğu zırh da cabası

Morellonomikon : Bu eşyayı almamızın amacı cho'gathın yeteneklerinin bekleme sürelerini azaltmak mana ihtiyacını kapatmak ve sağlamış olduğu yetenek gücünden yararlanmak.

                                 Cho'gath için Gerekli Rün ve Kabiliyetler


Cho'gath için Gerekli Kabiliyetler  , Cho'gath için Gerekli Kabiliyetler 2015
Cho'gath için Gerekli Kabiliyetler
Cho'gath için Gerekli Rünler , Cho'gath için Gerekli Rünler 2015
Cho'gath için Gerekli Rünler

League of Legends Cho'Gath Rehberi ! Reviewed by Blog on Kasım 27, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.