League of Legends Akali Rehberi

Merhaba Arkadaşlar , Bugün League of Legends karakterler serimizin3. Şampiyonu olan Çevik Ninja Akali’den bahsedeceğiz.
     Akali’nin  League of Legends’taki Yeri  :
Akali Oyunun erken safhalarında yeteri kadar gücünü ön plana çıkaramayan ama oyun sonlarında ölüm makinası haline gelen bir ninjadır.

     Akali Hangi Koridor da Oynanmalı  ? :

Akali League of Legends’ta Nişancı ve Destek Rolü hariç her koridorda oynanabilir.
Üst koridor’daoynanıldığı zaman ‘’Hybrid’’ diye tabir ettiğimiz yani Yetenek ve Saldırı gücü bir arada olan karşımızda oynarken hangi itemi kasacağımızı sapıttığımız bi hale geliyor
Orta koridor’daise Akalinin işi biraz zor Oyunun erken safhalarında gücünü gösteremeyen 6. Seviyeye geldikten sonra Alt koridora attığı baskınlar ve Dragon savaşlarında gösterdiği etki ile takımını 1 adım öne geçiriyor.

Jungle’daoynanılmasının nedeni ise w  yeteneğinin verdiği yavaşlatma etkisi ve görünmez olma özelliği ile takım savaşlarında suikastçı rölünü öne çıkarıyor.
Akali İçin Eşya Seçimleri, League Of Legends, Lol, Akali
Akali İçin Eşya Seçimleri

Zhonya’nın Kum Saati  : Zhonya’nın Kum saati’ni almamızın amacı karşımızda ‘’ Saldırı Gücü’’ bazlı bir şampiyon var ise ona karşı önlemimizi almak açısından zırh açığımızı Zhonya’nin Kum Saatin’den kapatıyoruz diğer sebebi ise Rakibi ‘’BAITLEMEK‘’ yani yemlemek dediğimiz taktiği kullanmak için ve en önemlisi de ‘’ ENGAGE ‘’ Savaş başlatmak ‘’DISENGAGE’’ Savaştan çekilmek diye tabir ettiğimiz Takım savaşlarında bizi bir adım öne geçirecek hareketleri sağlamamıza yardımcı oluyor .


Rabadon’un Şapkası : Rabadon’un şapkası diye tabir ettiğimiz bu Eşya büyücü karakterler için adeta çilekli pasta etkisi yaratıyor. Vermiş olduğu fazla’dan Yetenek gücü ve Sahip olunan Yetenek gücüne göre artış sağlaması da cabası.


Hiçlik Değneği  : Hiçlik değneği size karşı çıkılmış büyü dirençlerini yok sayarak karşı rakibimize Takım savaşların’da acı çektirmek için gerçekten gerekli bir item.


Rylai’nin Kristal Asası :  Rylai’nin Kristal Asası’nın vermiş olduğu fazladan Can değeri ve yavaşlatma etkileri ile Rakiplerin Akali’den kaçma olanağını nerdeyse 0’a indiriyor 100 yetenek gücü de cabası.
Hextech SilahKılıç : Bu eşya Akali için adeta ‘’ Dondurmalı Baklava ‘’ tadında. Vermiş olduğu ‘’ Can Emme – Saldırı Gücü – Yetenek Gücü ‘’ akali için en gerekli şeyler bana göre.
Akali İçin Kabiliyet Seçimi
Akali İçin Kabiliyet Seçimi

Akali için ofansif rün sayfası olan 20 Yetenek gücü  12 Büyü Direnci ve 9 Zırh’ı öneriyorum. 

Akali İçin Ofansif Rün Dizimi
Akali İçin Ofansif Rün Dizimi




League of Legends Akali Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 09, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.