Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliği

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizlere Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliğini ve etkinlik detaylarını anlatmak için bu konuyu hazırlıyorum umarım hoşunuza gider.

     Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliği : 

     Öncelikle şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar bu etkinlik para ve exp kasmak isteyen
arkadaşlarımızın çok hoşuna gidecektir.

     Yeni Party Görevleri : Eslant bölgesinde bulunan NPC (Reserve Knight) Lily'i ziyaret ederek günlük görevleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

NPC (Reserve Knight Lily)
NPC (Reserve Knight Lily)

     Metot : Bir party oluşturun. Eslant bölgesinde NPC (Reserve Knight Lily) isimli NPC'ye gidin ve günlük yapmanız gereken görevler ile ilgili detayları öğrenin. İlk 4 Görev boyunca Dark Stone, Booro, Titan, ve Balog yaratıklarının her birinden 50 Adet kesmeniz gerekecek.
     Ödül : Dark Stone (Destruction) ve Boroo (Lust)  görevlerinin her birinde ödül olarak 5 Milyon EXP kazanacaksınız. Dark Stone ve Boroo yaratıklarının ve sayılıarı 1.5 kat arttırılmıştır. Titan (Nightmare) ve Balog (Chaos) görevlerinin her birinden ise ödül olarak 7 milyon EXP kazanacaksınız. Bu yaratıkların sayıları ve verecekleri exp ise 2 katına arttırılmıştır. 

     Siyah Mithril Görevi

     Bir parti oluşturun. Eslant'ta bulunan Lily isimli NPC'ye gidinle görevi alın. Bu görev de günde sadece 1 defa yapılabilmekte. Tıpkı 70 Quest görevi ile birebir aynı yaratıkları kesmeniz gerekmekte. 
     Not : Bu etkinlikten kazanacağınız hiç bir eşyayı satamazsınız. Depoya koyamazsınız ve ticaretini yapamazsınız !!! 

     Balkabağı Kralı Etkinliği : 

Knıght Online Balkabağı Yaratığı
Knıght Online Balkabağı Yaratığı
     Yukarıda görmüş olduğunuz resimde ki canavar her saat başı 1 defa Colony Zone (CZ) haritasında rastgele çıkacaktır. Ne yaparsanız yapın bu yaratık çıktığında onu kesmek için uğraşın çünkü bu yaratığı kesen şövalyeler Siyah Hazine sandığı kazanacak. 
70 Quest Görevi Yaratıkları Nerede ?
70 Quest Görevi Yaratıkları Nerede ?
     Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliği Ne Kadar Sürecek ? :

     Resmi forumda yapılan açıklamaya göre Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliği 22.10.2015 (Perşembe) tarihinde gelen Server res'i ile birlikte başlamış olup ne zaman biteceği hakkında genel bir açıklama yapılmış durumda değil... Herkese etkinlikte bol kazançlar dilerim.
     Beni aşağıda ki sosyal ağlarımdan takip eder misin ? : 
     YouTube  -  Blog  -  Facebook  -  Twitter  -  Instagram  

Knıght Online Cadılar Bayramı Etkinliği Reviewed by Blog on Ekim 22, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.