Knıght Online En İyi GB Kasma Yöntemleri

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder okuyucuları... Bu gün sizlere Knıght Online için en iyi GB kasma yöntemlerinden bahsedeceğim yararlı olması dileğiyle...

     Sıfırdan Başlıyoruz : 

Knıght Online En İyi GB Kasma Yöntemleri
Knıght Online En İyi GB Kasma Yöntemleri
     Knıght Online'da para kasmanın akıllarda en çok soru uyandıran fikir ayrımlarından birisi de ne kadar sermaye ile ne iş yapmalıyım ki para kazanayım olmalı sanırım. Ben anlatmaya sıfırdan başlayayım da parası olmayanların da bu oyunda bir şeyler yapabileceğini göstermiş olalım. Öncelikle boş bir charınızda para kasmak istiyorsanız boş boş gezmek yerine yapabileceğiniz 2 iş var Birincisi Maden yaklaşık 3 4 günde 1 2 GB civarı rahat bir para kasabilirsiniz. Benim o kadar fazla vaktim yok diyorsanız doğru folka Werewolfa yaklaşık 5 saatte kasa dolduruyormuş diye duyumlar aldım. 1 m den olsa 5 saatte 25 m civarı bir para kazanabilirsiniz. Başlangıç için maden veya +8 kasarak yaklaşık 1 gb para sizin için yeterli olacaktır. Bu gireceğiniz işler için de hiç bir maliyetiniz olmayacak sadece Repair masrafınız olacaktır yani 1 2 m kadar paranız olması sizin için yeterli olacaktır. 

     Pazar Yapmaya Başlayın : 

     Başlangıç için 1 veya 2 GB para kastıktan sonra asıl mesele bu parayı katlayabilmektedir arkadaşlar. Paranızın veya serverınızın durumuna göre farklı pazarlar yapabilirsiniz fakat en ideal pazar yöntemleri Kutu alıp satmak, bus alıp satmak, chitin alıp satmak olacaktır elinizde ki paraya göre. Bu şekilde paranızı 4 5 GB yaptıktan sonra ise +1 Reb alıp satarak paranıza para katabilirsiniz. Pazar yöntemleri dediğim gibi o kadar çok alınıp satılacak eşya var ki paranız büyüdükçe daha değerli eşyaları al sat yaparak kazancınızı da bununla doğru orantılı olarak arttırabilirsiniz. 

     Para Slotlarında Genie veya Elle Para Kasabilirsiniz : 

     Para kasma slotları oyunda gerçekten arttırılmış durumda. Fakat +60 Level üzeri Eslant da daha fazla olduğundan dolayı ve Str Pri ile günde yaklaşık 1 2 gb civarı para kasabilirsiniz. Eğer daha düşük charınız var ise Laiba da Deru slotlarından birine çökerek Shard kasabilirsiniz. Server piyasanıza göre daha değişik slotlara çökebilirsiniz. Laiba da yine Uruklardan bus bes kasabilirsiniz. Veya Cz ye gidip ya da Delosa gidip HobGoblin keserek bus kasabilirsiniz. Ancak bu iş için en verimli charlar Str Priestler olacaktır. Ayrıca elle sıkılabilirsiniz. Bu iş için Genie kullanmak zorunda kalabilirsiniz kullanmam derseniz. Premium ve köpek almalı ve köpek için oto kutu toplama özelliği alabilirsiniz. Daha sonra genie alarak oto slotları legal yolla kapatabilir ve para kasabilirsiniz. Fakat bu saydığım eşyaları aldığınız maliyeti geçip ne kadar kasar o kadarı hakkında bir bilgim yok doğrusu. 

     Tehlikeli Bir Yöntem Upgrade : 

     Oyunun kuşkusuz ki en iyi para kazandıran ve para batıran yöntemi Upgrade oldukça riskli olsa da bu riski azaltarak bu işten para kazanmanız mümkün. Uçuk itemlere bel bağlayıp yakarak tüm paranızı yakmak yerine daha düşük itemleri biraz upgrade yaparak fiyatlarını yükseltip satabilirsiniz. Çok basit bir örnek vermem gerekirse Örneğin +0 Hell Breaker serverınızda 1 GB siz bunu alıp +3 e basarsanız. 125 130 m gibi bir rakamdan satabilirsiniz. Böylece 1 GB ve 10 m Scrol masrafı ile maliyetiniz 110 m kazancınız ise 10 15 m gibi bir para kazanabilirsiniz. Günde 10 defa al bas sat yapmanız demek 1 - 1.5 GB civarı yapar. Bunun gibi fazla riske girmeden Upgrade işinden güzel paralar kazanabilirsiniz. Ancak dediğim gibi eğer uçuk itemler basıyorsanız batmamanız içten bile değil çünkü insan psikolojisi gerçekten orada çok değişiyor... 
Knıght Online En İyi GB Kasma Yöntemleri Reviewed by Blog on Nisan 08, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.