Facebook Edebiyatçıları

     Herkese merhabalar arkadaşlar. Bu gün hepinizin ana sayfasında günün her saatinde denk gelebildiği fakat saat 00.00 sularına yaklaşıldıkça sayıları artan bu insanların özelliklerinden yaşayış biçimlerinden  gözlemleyebildiğim kadarını sizlere aktarmaya çalışacağım yine epey güleceğimiz bir yazı olacak gibi geliyor hadi bismillah :)    

     Facebook Edebiyatçıları Kimdir ?

     Bu kişileri direk bir grup altında toplamanın pek de doğru olacağını sanmam çünkü bir çoğu bu işi yapmakta oldukça eskiyken bir çoğu sonradan bu edebiyatçılık ünvanını almayı hak ediyor bence :) Genelde reel hayatında bir sıkıntı yaşadıktan sonra başlayan ve paylaşımlarından tutunda insanlarla konuşmalarına kadar değişim sürecine giren bu insanlar başlarına çok iyi bir durum gelmedikçe bu olayı sürdürmeye devam ederler. Genellikle bu edebiyatçıların yaş ortalaması 12 lerden tutun da 20 li 25 li yaşlara kadar yükselmektedir. Bu benim gözlemim tabi eğer 50 yaşında böyle birisiyle karşılaşırsanız ruh sağlığınız için hemen orayı terk etmenizi tavsiye ederim.  

     Facebook Edebiyatçıları Ne İster ?

     Dediğim gibi bu edebiyatçılar geçirdikleri zor dönemin acısını Facebook'ta attığı durumlarla arkadaş listesine acılarının boyutunu göstermek ister diye tahmin ediyorum. Hemen bunu bir fotoğrafla süslersem daha anlaşılır olacağını düşünüyorum :) 
Facebook Edebiyatçısı, Facebook, Facebook Hile
Facebook Edebiyatçısı
     Fotoğrafa baktığınızda 'İstemem hakkımı helal ettin .s' gibi bir durum olduğunu göreceksiniz. Ben şahsen bunu ana sayfamda gördüğümde sorduk mu lan ya da bize ne lan ebesini gibtiğim gibi tepki veresim geliyor. Ama her insanı da böyle bozarsak arkadaşımız kalmaz çevremizde. İyisi mi biz susalım belki bunu yazan kişi bu yazıyı görür de biraz olsun utanır öyle değil mi :) Ama öyle değil işte onun takipçileri şuan nasıl acı çektiğini bilmezse ölürler, krizlere girerler. Elbette Facebook'ta durum paylaşmak herkesin en doğal hakkı tabi ki burası sosyal bir platform ama lütfen her çektiğinizi insanlara da çektirmeyin. Hepinizin bir birinden güzel arkadaşları var listesinde neden onlarından üzülmesini acı çekmesini istiyorsunuz ki ? Ha az daha unutuyordum şimdi asıl bölüme geliyoruz...     

     Prim İçin Edebiyat Yapanlar :

     İşte beni bitiren tayfaya da geldik sonunda. Bu kişilerin profiline girdiğinizde 4 mevsim yaşanan bir ülkedeymiş gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Fakat bunlar bazen attığı durumu kendisi bile okumayan yobazlardır bunlara ayar vermek benim hayatta en büyük zevklerimden birisidir diyebilirim sizlere :) Konuyu dağıttım affedersiniz. Bunların profiline girdiğinizde sizi 4 durumda hem güldürebilir, hem ağlatabilir, hem de düşündürebilir. Öyle karmaşık bir dünyaları vardır bu arkadaşların. Zira bu kişileri gördüğünüzde basın engeli. Tek dertleri o an ki attığı duruma gelecek layk sayısı pardon like :D Neyse saygı değer dostlarım biraz daha uzatırsam sövmeye başlarım. Bu yazıyı burda noktalayalım. Sizin de böyle aldığınız capsler varsa ifşa etmeden yorumda paylaşabilirsiniz. Hepiniz kendinize iyi bakın seviyoring sizleri :) 



Facebook Edebiyatçıları Reviewed by Blog on Ocak 05, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.