Dragon City Gems Gold Food Hilesi 2013

Dragon City Hile Siteleri

Merhaba arkadaşlar bugüne kadar sizler ile sınırsız gems hilesi , gold hilesi, food hilesi, ejderha hilesi derken hemen hemen dragoncity hilelerinde bir çok paylaşımda bulunduk.

Çoğu hile malesef verdiğimiz zamandan itibaren çok kısa süre içinde geçerliliğini yitirirken, bazı hile sitelerinde şuan aktif bir çok hile mevcut durumda.

Bizler trgames ailesi olarak sizlere en güzel oyunların hilelerini vermeye çalışıyoruz. Ne kadar başarılıyız bilemeyiz elbet. Hile çalışır iken güzel yorumlar alırken , hileyi yapmakda gecikmiş arkadaşların ise kötü yorumları ile karşı karşıya kalıyoruz.

Değerli arkadaşlar; aşağıda vermiş olduğum hile siteleri bir çoğunuzun işine yarayacaktır.

Hangi site çalışıyor hangisi çalışmıyor bilemem , yukarıda dediğim gibi çalışan hile sitesi bir anda çalışmamaya başlıyor. O yüzden aşağıda verdiğim dragon city hile sitelerini not edin yada sitemizdeki bu konunun linkini sık kullanılanlara ekleyin.

Aşağıdaki sitelerde gems hileside mevcur, food hileside mevcut, gold hileside mevcut, ejderha hileside mevcut, habitat hileside mevcut :)

Bugün çalışmayan hile yarın çalışır yada şuan çalışan hile yarın çalışmaz. Bunun sorumlusu biz değiliz malesef. Sık sık kontrol etmenizde yada çalışan siteyi bulana kadar aramanızda yarar var. Tabi azimli iseniz :)
Dragon city hile siteleri;

Arkadaşlar son olarak vereceğim link ise, malesef artık bu hile siteleri proxy adresi istiyor, gerekli proxy adresinide aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
Dragon City Gems Gold Food Hilesi 2013 Reviewed by Blog on Aralık 07, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.