Steam Bedava Para Kazanma 2019

steam para kazanma 2019
Steam Bedava Para Kazanma 2019


Steam Takas Kartları:

Eğer çok oyun oynamışsanız Steam kart koleksiyonu yapmış olabilirsiniz. Üstelik kartlarla çok haşır neşir olduğunuzda Steam de çok işinize yarayacak hızlandırıcılara da sahip olabileceksiniz. Hızlandırıcılar için nasıl bir şansınızın olduğu yine Steam profilinizde görünüyor. Hızlandırıcıları kazanabilmek içinse haftada en bir kez Steam profilinze uğramanız şart böylece fazladan kart şansı yakalayabilirsiniz.

Steam Cevher satışları:

Cevherleri oyunlar için hızlandırıcı üretmek için kullanabilceğiniz gibi, satışını da yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey stokları ve pazardaki dalgalanmaları iyi takip etmek. Normalde 3 TL civarı satışı bulunan cevherleri böylece 10 TL üstüne bile satabilirsiniz.

Alım ve Satım:

Steam’de para kazanmanın en iyi yolu alım ve satım. Bunun için dijital marketin dinamiklerini iyi okumanız gerekiyor. Oyun içi eşyalar, kartlar cevherler, yani kısaca her şey için grafikleri iyi okumak şart.
Eğer amacınız Steam’de para kazanmaya oynamaksa vaktinizi bu işe yatımanız gerekiyor. Steam forumlarında dolaşarak hangi eşyalara talep olduğunu bulmanız, onların grafik dalgalanmalarını çok iyi okumanız gerekiyor. Bu da doğru anda alım, doğru anda satım yapmanız için çok önemli.

Steam İndirim dönemleri

Steam indirimleri sizin satış yapmak için en büyük şansınız. İnsanlar deli gibi istedikleri eşyalar için bu dönemde talepte bulunuyorlar. Bir noktadan sonra talepler iyice arttığı için eşyalarda satabileceğiniz fiyatlara yükseliyor.

Ne zaman çekileceğinizi bilmeniz gerekiyor



Steam indirimlerinin kapanış saatlerinde fiyatlar iyice dibe vuruyor. Bu yüzden indirim sonlarında satıştan çok, alıma odaklanın.
Steam Bedava Para Kazanma 2019 Reviewed by Blog on Temmuz 06, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.