N11.com Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası (Çağrı Merkezi)

N11.com Müşteri Hizmetleri Numarası

N11.com Müşteri Hizmetleri

Müşteri hizmetleri satış yaparken satış öncesi ve satış sonrası müşteriyi memnun etmeyi amaçlayan birimdir. Mağazadan bir ürün veya hizmet alan kullanıcılar aldıkları hizmet ile ilgili teknik destek almak için mağazanın müşteri hizmetleri numarasını arayabilirler. Büyük firmaların genelde müşteri hizmetleri numarası bulunmaktadır. Siz de satın aldığınız ürün ile ilgili teknik destek almak istiyorsanız ürünü aldığınız mağazanın müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri numarası genelde 0800 veya 0850 numaralarıyla başlamaktadır. Firmaların müşteri hizmetleri birimini oluşturma amaçlarından en önemlileri de satışını yaptıkları ürün ile ilgili geri bildirim almak ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Müşteri hizmetleri çalışanları daima müşterinin memnun olmasını amaçlar ve bu doğrultuda müşterilere yardımcı olmaya çalışır.

N11.com müşteri hizmetleri numarası hakkında yazdığımız bu yazı ile N11.com müşteri hizmetleri şikayetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda N11.com iletişim numarası yer almaktadır. Numarayı arayıp teknik destek alabilirsiniz.

N11.com İletişim Numarası

N11.com müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için 0850 333 00 11 numarasını arayabilirsiniz.

Sitemiz sadece N11.com müşteri hizmetleri numarası hakkında bilgilendirme amaçlı yazı yazmıştır. Sitemizin N11.com ile ilgili hiçbir bağlantısı yoktur.
N11.com Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası (Çağrı Merkezi) Reviewed by Blog on Ocak 05, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.