Klavyede Ünlem İşareti Nasıl Yapılır? (KISAYOL)

Telefonda Ünlem İşareti Nasıl Yapılır

Ünlem işareti nasıl yapılır başlıklı bu konumuzda sizlere klavyede ünlem işareti yapmak, telefondan ünlem işareti yapmak gibi konularla ilgili bilgiler ve ipuçları vereceğiz. Siz de bu içeriğimiz ile ünlem işareti nasıl yapılır sorusuna cevap bulabilirsiniz.

Ünlem işareti yapmak için aşağıda sizlere sunduğumuz birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Kullandığınız cihaza göre size uygun olan yöntemi seçebilir, en kısa yoldan sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bilgisayardan veya telefondan ünlem işareti yapmak hiç de zor değil. Kısayolunu öğrendiğiniz zaman çok pratik bir şekilde siz de yapabilirsiniz.

Ünlem İşareti Yapmak

Ünlem işareti nasıl yapılır sorusuna sunabileceğimiz üç tane çözüm önerisi mevcut. Bu yollardan size en pratik olanı seçebilir ve kullanabilirsiniz.
  • Sizlere sunacağımız ilk yöntem klavyeden ünlem işareti yapmak. Bunun için ALT + 33 veya SHIFT + 1 tuşlarını kullanabilirsiniz.
  • İkinci yöntemimiz de yine bilgisayar kullanıcıları için geçerli. Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Karakter Eşlem yolunu takip ederek istediğiniz sembole ulaşabilirsiniz.
  • Ünlem işareti nasıl yapılır sorusuna verebileceğimiz üçüncü cevap ise en pratik yöntem olan kopyala-yapıştır yöntemi. Buradan ( ! ) siz de kopyala-yapıştır ile istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
Klavyede Ünlem İşareti Nasıl Yapılır? (KISAYOL) Reviewed by Blog on Ocak 10, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.