Fatih Şifresi, MEB Fatih Ağı Modem Şifreleri (GÜNCEL)

Fatih Şifresi Modem Şifreleri

Fatih projesi Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim kurumlarında uygulamaya başladığı bir projedir. Projenin adı özel isim gibi dursa da aslında Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi kelimelerinin kısaltılmış halidir. Fatih projesinin amacı eğitim alanında teknolojinin faydalarından yararlanmaktır.

Fatih WiFi ağı bu projeyle birlikte tüm okullarda etkileşimli tahtaların yanında kullanıma sunuldu. Birçok okulda öğrencilere tabletler dağıtılmış olup bu internet ağı yardımıyla sınıflarda ders işlenmektedir. Ancak tablet dağıtılmayan okullarda da bu internet kullanılabilmektedir. Bu yazımızda sizlere Fatih ağına bağlanma yöntemlerini anlatacağız.

Fatih internetine bağlanmak için öncelikle aşağıdaki Fatih şifreleri adı altında verdiğimiz şifreleri denemeniz gerekmektedir. Okulunuzdaki ağın şifresini deneme yanılma yoluyla bulduktan sonra MEB sertifikası yükleyip internete sorunsuzca bağlanabilirsiniz. Fatih sertifikası için de yine yazımızı okuyabilirsiniz.

Fatih Şifreleri

Fatih ağına bağlanmak için öncelikle cihazınızın WiFi bölümüne girin ve WiFi ekle butonuna tıklayın. İsim bölümüne f@tih yazdıktan sonra parola kısmı için de aşağıdaki şifreleri deneyin. Doğru şifreyi bulduysanız yani cihazınız ağa başarılı bir şekilde bağlandıysa sonraki adıma geçebilirsiniz.
  • !1qaz2WSX3edc4RFV%56
  • F@M2015i#Eb23TC
  • f1@2t34ih5
  • Fatih.1234
  • verdijm@n1453
  • T1F0@7T1IH1Y4E5G3IMTEEBKC!0+R%U^9M£C
  • 34i3s0t00
  • {1!ASR$UAN*BG#AUC\RAL]YUI&9}

MEB Sertifikaları

Fatih modem şifreleri başlığındaki adımları tamamladıysanız sıra geldi MEB sertifikası yükleme işlemine. Bu linke tıklayıp dosyayı cihazınıza indirin ve kurun. Böylelikle Fatih ağını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Fatih wifi şifreleri hakkında bilgi verdiğimiz yazımızı beğendiyseniz yorum bırakmayı ve yazımızı arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. Fatih ağına bağlanma aşamalarında sorun yaşıyorsanız bizlere aşağıdaki yorumlar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Fatih Şifresi, MEB Fatih Ağı Modem Şifreleri (GÜNCEL) Reviewed by Blog on Ocak 16, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.