I-Doser Premium Apk Full 1.5.4

Öncelikle herkese merhaba saygı değer blogger takipçileri , bu gün sizler ile I-Doser Uygulamasına değinmek istedim.






İlk önce şunu belirteyim yapacağınız şeylerde tamamen sorumluluk sizlere aittir. I-Doser nedir diye soracak olursanız I-Doser bir tür uyuşturucu türüdür. Nasıl diye soracak olursanız günümüzdeki kullanılan uyuşturuculardan çok farklı  Normal hayatta duyduğunuz ses dalgaları ses seviyeleri hepsi insanlarda olumlu veya olumsuz psikolojik durumları ortaya koymuştur. Beyninize giden bu ses dalgaları psikolojik durumunuzu hemen değiştirebilmektedir.  Dinlediğiniz bir şarkıdan sonra çok mutlu enerjik bir hale gelebilirsiniz veya mutsuz , hayattan sıkılmış hayatı sorgulamış bir kişilik haline de gelebilirsiniz. 

Uygulamanın içinde belli başlı müzikler bulunmakta ve bu müzikler ses dalgaları özen ile seçilmiş müziklerden , ses dalgalarından , notalardan oluşmuştur.


İçinde barındıran müzikler  mutluluk , hüzün , korku , sevinç gibi modlar bulunmaktadır. Gerekli koşulları  sağlarsanız örnek veriyorum karanlık bir odada gözlerinizin görmediği bir odada gevşemeniz gerekmektedir ardından , ses kalitesini ses desibellerini iyi aktarması beyninizin  ses desibellerini kavraya bilmesi gerekmektedir.







Uygulamayı indirmek için Butonlara tıklayın ;


Alternatif link 1 ;



Alternatif link 2 ;



Mobil link ;




I-Doser Premium Apk Full 1.5.4 Reviewed by Blog on Aralık 03, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.