Bedava E-posta Adresleri, E-mail Hesapları ve Şifreleri

Bedava E-posta Adresleri ve Şifreleri

Kullanılmayan E-posta Hesapları

Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya sitelerine kaydolmak isteyen kişilerin e-posta adresine sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle kullanıcılar bu tür sitelere kaydolurken e-posta adresi almak ister. Gmail, Outlook (eski adıyla Hotmail), Yandex Mail gibi sitelerden e-posta adresi açmak ücretsizdir. Ancak e-mail hesabı almak için bazı siteler telefon numarası da istemektedir. Bu nedenle biz sizler için bedava e-posta adresleri başlıklı yazımızda ücretsiz mail hesapları açtık ve sizlerle paylaşacağız.

Bedava e-posta adresleri yazımızda Gmail hesapları, Outlook hesapları, Hotmail hesapları, Yandex Mail hesapları gibi birçok elektronik posta servisinde barınmakta olan e-posta hesaplarına sahip olabilirsiniz. Bedava mail adresleri başlığı altında yayınlanmakta olan e-posta hesapları tamamen ücretsizdir. Bedava hesapları isterseniz internet sitelerine kayıt olmak için kullanabilir, isterseniz de oyunlara veya uygulamalara kayıt olmak için kullanabilirsiniz.

Bedava e-posta hesapları ve şifreleri sitemizde güncel olarak bulunmaktadır. Bu nedenle ücretsiz e-mail hesabı edinmek isteyen kullanıcılar sitemizdeki hesapları kullanırsa hesaplarına başka kullanıcılar da erişebilmektedir. Bundan dolayı sitemizde yayınlanan ücretsiz e-posta adreslerinden birini alan kişilerin bir an önce aldıkları hesabın şifresini değiştirmeleri gerekmektedir. Böylece mail hesabı tamamen o kullanıcıya ait olacaktır ve hesaba başka kimse giremeyecektir.

Bedava E-mail Adresleri ve Şifreleri

Ücretsiz mail adresleri başlığı altında yayınladığımız mail adreslerine ait şifreler günceldir ancak sizlerden önce sitemizi ziyaret eden kişiler e-posta adreslerinin şifrelerini değiştirmiş olabilirler. Şifresi başka kişiler tarafından değiştirilmiş olan mail hesaplarını bizlere yorumlar kısmından bildirmeyi unutmayın. Ayrıca hesaplar çalışmıyorsa yine yorumlar kısmından bizlere ulaşabilir, bedava e-mail hesabı isteyebilirsiniz.

  • E-posta: fenerbahcem01@gmail.com / Şifre: kanarya11
  • E-posta: aslankral2003@gmail.com / Şifre: mehmet1905
  • E-posta: kayracan98@gmail.com / Şifre: kayra.1998
  • E-posta: oyun.portal0@gmail.com / Şifre: oyungemisi03
  • E-posta: mc.emre.02@gmail.com / Şifre: emre.king
Bedava E-posta Adresleri, E-mail Hesapları ve Şifreleri Reviewed by Blog on Aralık 17, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.