Subway Surfers Hile Mod Apk İndir

Subway Surfers tren raylarında sizi yakalamaya çalışan bekçiden kaçacağınız sonsuz bir oyundur. Evet yegenler tren vagonları üzerine sprey boya ile graffiti yapan bir gençsiniz ve tabii bu yasal bir şey değil. Malum bekleyen tren vagonlarını sürekli kontrol eden köpeği olan bir bekçi dayı da var. Bekçi dayı sizi graffiti yaparken görüyor ve peşinizden koşuyor. Subway Surfers'da amacınız engellere takılmadan arkanızdan gelen bekçi dayıdan kaçmaktır. Karşınıza eğilmeniz, zıplamanız ve sola, sağa kaçmanız gereken engeller çıkıyor. 
En fazla altını toplayan koşucunun en yüksek puana sahip olduğu Subway Surfers her versiyonda başka bir ülke ve şehirde koşu macerasını siz oyun severlere sunuyor. Güncel Subway Surfers APK dosyasını veya sayfadaki 'versiyon geçmişi' kısmından istediğiniz eski bir versiyonu indirerek siz de bu eğlenceli maceraya katılabilirsiniz.

Android mobil cihazların vazgeçilmez oyunu Subway Surfers dünya turuna kaldığı yerden devam ediyor. Her güncelleme dünyanın farklı bölgelerini kurgulanan oyunda 10 Temmuz 2014 tarihinde Paris v1.26.0 versiyonuyla güncellenmiş durumda. Kahramanımız oyun içinde trene grafiti yaparken yakalanıp kaçan önüne çıkan engelleri açan, para ve anahtar simgelerini toplayıp eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Birisi altın birisi anahtar olmak üzere 2 adet para birimi mevcuttur. Altın ücretsiz olarak zaten oyun içinde yaptığınız skorlar ve topladığınız oyun içi altınlar ile kazanılabilir. Ancak anahtar çok nadiren çıktığı için para ile alabilirsiniz. Tabiki hileli apk sayesinde para harcamanıza gerek yok 😀 Altın sadece karakter, sürpriz kutu, hızlı başlangıç, skor arttırıcı ve kaykay almanıza yararken, anahtar ile altın paketleri, karakterlerin ikinci yada üçüncü görünüşleri, kayakların ikinci veya üçüncü özelliklerini alabilirsiniz. Ayrıca yakalandığınız zaman anahtar kullanarak tekrar maceraya devam edebilirsiniz
Oyundan Görüntüler
Oyun Kurulumu
1. indirmiş olduğunuz ".APK" dosyasını kurun
2. Kurulum tamamlandıktan sonra wifi aç/kapa yapın
3. Oyuna giriş yapın


Subway Surfers Hile Mod Apk İndir Reviewed by Blog on Kasım 06, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.