SimCity BuildIt Hile Mod Apk İndir (V1.18.25.64478)

Simcity Buildit Apk, sayısız binalarıyla, 3D kalitesindeki grafikleriyle mobil platformdaki en gerçekçi şehir yaratma simülasyonu olabilir. Şehir başkanı olarak vatandaşlarının keyifle yaşayacağı güvenli ve canlı bir şehir inşa etmek fırsatı sunuyor. Şehrin büyüdükçe ve geliştikçe vatandaşlarının ihtiyaçları da artacak. Onların mutluluğunu sürdürmek senin görevin.

SimCity BuildIt oyununda tüm şehri 360 derecelik bir açıyla görüntüleyebiliyorsunuz ve insanların neler yaptığını seyredebiliyorsunuz. Şehirde insanları eğlendirecek şartlar sağlamanızda büyük önem taşıyor. ELECTRONIC ARTS tarafından geliştirilen ve her şeyi ile dört dörtlük olan bu oyunundan hiç bıkmayacak, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. 

Bahar mevsiminin gelişini kutlayın: Yumurta parkı, tavuk parkı ve fazlasıyla vatandaşlarınızın eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlayın,Çiftlik ve arazilerde şehir kaçamakları ve vahşi doğa etkinlikleri düzenleyin,Kapalı köprü ve kaldırım taşlı köprü ile vatandaşlarınızı birbirine bağlayın.

Sizde bu eğlenceli ve en iyi simülasyon oyunlarından biri olan oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linklerimizden oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.
Oyundan Görüntüler




Oyun Kurulumu
1. indirmiş olduğunuz ".APK" dosyasını kurun
2. Kurulum tamamlandıktan sonra wifi aç/kapa yapın
3. Oyuna giriş yapın



SimCity BuildIt Hile Mod Apk İndir (V1.18.25.64478) Reviewed by Blog on Kasım 07, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.