Dream League Soccer Hile Mod Apk İndir

DLS 17 Oyuncu Kilitleri Açık APK, DLS 17 oyununda bulunan tüm oyuncuların kilitlerinin açık olduğu sürümdür. Dream League Soccer 2017 oyununda bildiğiniz gibi STSL yaması yapılamıyor şimdilik. Ancak sadece logo ve formalar değiştirilebiliyor.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi bazı oyuncular kilitli olarak geliyor oyunda. 

Fakat artık mobil oyunlarda ki gelişmelerle bu zorlukta ortadan kalkıyor. Dream League Soccer oyunu gerçekten sizlere iyi bir futbol deneyimi sağlayabilecek nadir Android oyunlarından bir tanesi. Özellikle grafikleri çok kaliteli şekilde hazırlanmış olan bu oyunun kontrolleri de son derece kolay. Takımınızı kuracaksınız ve ligde yerinizi alarak kazanmaya çalışacaksınız. Normal olarak ilerledikçe maçlar çok daha zor bir hale geliyor fakat oyunun kalitesi ve heyecanı sayesinde telefonunuzun başından hiç ayrılamıyorsunuz.

Tüm bunlarla birlikte Dream League Soccer apk indir oyununda yapabileceklerinizin bir sınırı bulunmuyor. Kendi takımınızı kurabilir, yıldız futbolcuları transfer edebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca kendi stadyumunuzu inşa edebilir ve bir isim koyarak rakiplerinizi beklemeye başlayabilirsiniz. Futbola meraklıysanız bu oyunu mutlaka indirmelisiniz. Maç kazandıkça gelen paralarla transferlerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak sitemizde bulunan dream league soccer para hileli aplikasyon ve kodlar sayesinde maç kazanmadan da transferler için bakiye elde edebilirsiniz.

Dream League Soccer 2017’yi popüler futbol oyunu Score Hero'nun yapımcısı First Touch Games geliştirmiş. Her zaman olduğu gibi kendi rüya takımınızı kurup yönetiyorsunuz. Efsane oyuncuları takımınıza alıp sahaya dizilişinizi ayarlıyor, favori takımınızın oynamasını istediğiniz taktiği rüya takımınıza uygulayabiliyorsunuz. En iyilerin mücadele ettiği Dream League Online’da süper lige yükselmek elbette kolay olmuyor.
Oyundan Görüntüler



Oyun Kurulumu
1. indirmiş olduğunuz ".APK" dosyasını kurun
2. Kurulum tamamlandıktan sonra wifi aç/kapa yapın
3. Oyuna giriş yapın




Dream League Soccer Hile Mod Apk İndir Reviewed by Blog on Kasım 05, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.