King of Avalon: Dragon Warfare 2.9.1 MOD HİLELİ APK (Para Hileli)



King of Avalon: Dragon Warfare 3.6.0 mod apk, King of Avalon: Dragon Warfare hile, King of Avalon: Dragon Warfare 3.6.0 hile apk, King of Avalon: Dragon Warfare 3.6.0 para hileli, King of Avalon: Dragon Warfare para mod apk, King of Avalon: Dragon Warfare apk indir mobil. 2017'nin en gözde gerçek zamanlı ve ortaçağ temalı MMO strateji oyunu! Şehrini geliştirerek, askeri birlik eğiterek ve Ejderhanı büyüterek Ekskalibur için hazırlık yap! Ejderha Ruhunun güçlerinden yararlan. Dünyanın her yerinden oyuncularla ittifak kurarak zaferini garantile! Tahtına sahip çık ve krallığının tarih boyunca hatırlayacağı efsanesi ol! Oyunda en çok lazım olan para oluyor. Bu yüzden King of Avalon: Dragon Warfare para hileli, elmas hileli ve altın hileli olarak sizlere sunuyorum. Umarım hileli oyundan memnun olursunuz.

Savaş oyunları oynuyor musunuz? Ücretsiz çevrimiçi oyunlardan hoşlanıyor musun? O halde kendinizi hazırlayın! 2017'in çok oyunculu savaş oyunu oynamak için en sıcak ücretsiz! Kral Arthur'un ölümü boş bir tahttan ayrıldı. Ejderanızı kaldırın ve Excalibur'u kaldırıp Avalon'un bir sonraki kralı olabilmek için ordunuzu kurun. Bu ejder savaşında, güçlü ejderiniz krallığınızı yönetmenin anahtarıdır. Arkadaşlarınızla ittifaklar kurarak ve birlikte bir imparatorluk inşa ederek hayatta kalın. Bu, savaş oyununda dolaşan kralların oyunu. Bu kralların çatışmasında kim zafer kazanacak?

ÖZELLİKLER
Savaş! Her yerde. Sen ve müttefikleriniz bir klan çatışması için hazırlıklı olmak zorundalar. Üslerinizi kurun ve ordularınızı topla toplayın - tahtta gözleri yalnızca olanlarınız değilsiniz!
İttifaklar! Hiç kimse bir ada değildir. İster bir GvE Barbar liderine karşı toplanıyorsanız veya bir PvP zorbalığına yürüyün, güvenebileceğiniz müttefikleriniz gerekecek.
Ejderhalar! Efsanevi bir kitle imha silahı. Seninkini nasıl eğitirsin?
Sohbet! Kolay çeviri özelliği, dünya genelindeki binlerce oyuncuyu gerçek zamanlı olarak bir araya getirir.
Strateji! Araştırma ve ürkütücü becerilerle sınırdan geçin. Ne zaman görünmez olacağınızı ve ne zaman bir istila sipariş edileceğini bilin! Yapı! Bir ejder ateşi savaş bölgesinde hayatta kalacak kadar güçlü bir İmparatorluğun temellerini oluşturun!
Epik Fantezi! Camelot Legend yaşıyor. Üzerinde saçmalamak için harika canavarlar ve HD grafikler. Şimdi Avalon Kralı online oyunların kralı oyna!



1. indirmiş olduğunuz ".APK" dosyasını kurun
2. Kurulum tamamlandıktan sonra wifi aç/kapa yapın
3. Oyuna giriş yapın

Hile Özelliği: Sınırsız Para, Elmas ve Altın
Google Drive
Alternatif Link
Anahtar Kelimeler: android oyun indir, apk indir, king of avalon hile apk, king of avalon 2.9.1 hile apk, king of avalon android apk, king of avalon dragon warfare 2.9.1 mod apk
King of Avalon: Dragon Warfare 2.9.1 MOD HİLELİ APK (Para Hileli) Reviewed by Blog on Ekim 02, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.