Gangstar New Orleans 1.3.2a MOD HİLELİ APK (Sınırsız Para)



Gangstar New Orleans 1.3.2a mod hileli apk (sınırsız para), Gangstar New Orleans hile, Gangstar New Orleans 1.3.2a hile apk, Gangstar New Orleans 1.3.2a para hileli, Gangstar New Orleans 1.3.2a mod apk, Gangstar New Orleans android oyun indir club. Oyunda en çok lazım olan para oluyor. Bu yüzden Gangstar New Orleans para hileli, elmas hileli ve altın hileli olarak sizlere sunuyorum. Umarım hileli oyundan memnun olursunuz.
Açık dünya aksiyon-macera serilerinin standardını belirleyen oyun, muhteşem New Orleans şehrinde geri döndü. Yüzlerce araç, inanılmaz bir cephanelik ve bu devasa şehirde dilediğince gezme özgürlüğüyle, suç dünyasında bir efsane olmak için ihtiyacın olan her şey elinde. Motosiklet çeteleri, yolsuz polisler ve hatta Voodoo rahipleri bu sokaklarda kol geziyor ve bataklıkta saklanıyor. Peki ya sen? Suçlular içinde en sıradan olmayanı sensin! New Orleans'i kendi suç başkentin haline getirme görevini üstlen.

Bisikletçi çeteler, çarpık polisler ve hatta Voodoo rahipleri bu caddeleri bayılttı ve bayoyu gizledi. Ya sen? Sen, herkesin en az suçlu kişisin! Big Easy'i kendi ceza sermayeniz olarak talep etme göreviniz olan bir insan olursunuz. herhangi bir yolla.

1. Altta bulunan APK ve OBB dosyalarını indirin. (ikiside ayrı linktedir)
2. İndirmiş oldugunuz APK dosyasını kurun.
3. Daha sonra obb dosyasının rardan çıkartın ve Android/Obb dizinindeki gangstarnewor/obb dosyasının içine atın.
4. Oyuna giriş yapın

Hile Özelliği: Sınırsız Para, Elmas ve Altın
DropApk
Alternatif Link
Gangstar New Orleans 1.3.2a MOD HİLELİ APK (Sınırsız Para) Reviewed by Blog on Ekim 04, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.