Knight Online Holy Knight Armor Rehberi (Asosyal Coder)

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün biraz uzun olacak yeni bir rehber yazısı ile karşınızdayım bu gün Knight Online Holy Knight Armor rehberini inceleyeceğiz. Oyuna geldiğinden bu yana oyuncuların pek üzerine düşmediğini düşündüğüm ve krowaz setlerden sonra daha fazla işinize yarayacak olan seti gelin nasıl yapılır, nasıl craft edilir, malzemeleri nereden temin edersiniz ve setin özelliklerini hep birlikte inceleyelim. Konuya giriş yapmadan önce dilerseniz bu konu hakkında çekmiş olduğum videoya hep beraber göz atalım...

Knight Online Holy Knight Armor Rehberi :


Knight Online Holy Knight Armor : Adından da anlaşılacağı gibi oyunda karakterlerin pek çok tercih edebileceği zırhlara bir yenisi daha kısa bir zaman önce eklenmişti. Yenilenen Bifrost ile birlikte craft malzemeleri oyuna dahil edilen zırhın öncelikle daha fazla defans ve videoda söylemiş olduğum gibi (Rogue Kro sete nazaran) fazladan 5 HP bonusu bulunduğunu da bilmenizi isterim. Şimdi bakalım bu eşyaları nasıl craft edeceğiz malzemeleri nereden bulacağız ve en önemlisi hangi materyalden ne kadar gerekli gibi önemli konulara yavaş yavaş giriş yapalım. Ayrıca şöyle bir güzelliği daha var eşyamızın farklı farklı materyal toplamanıza gerek yok 1 set yaparken neredeyse tüm malzemeler aynı :) 

1 : Recipe Holy Knight Armor : Holy Knight Armor yaparken birinci ihtiyacımız olan malzememiz bu eşya. Bu materyali, Bifrost haritasında bulunan Lust, Envy ya da Greed isimli yaratıkları öldürerek elde edebilirsiniz. 5 Çeşidi olan bu eşya için hangi Class zırh üretmek isterseniz ona göre kullanmalısınız. (Rogue,Warrior,Mage vs.)
Recipe Holy Knight Armor
Recipe Holy Knight Armor
2 : Transmutation Stone : Bu materyali Bifrost da bulunan tüm yaratıkları keserek elde edebilirsiniz. Ayrıca yenilenen bifrost taşlarını da kırdırarak bu eşyayı elde edebilirsiniz. (Pazarda fiyatı ucuz bir eşya!)
3 : Light Elemental Stone : Bu eşyayı videoda da anlattığım gibi günde 1 K np vererek elde edebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam %5 gibi bir ihtimalle kazanma şansınız var. 
4 : Ancient Sheet Metal : Bu materyali Pride, Glutton ve Wrath keserek elde edebilirsiniz. Aynı zamanda yeni bifrost taşlarını kırarak da elde edebilirsiniz. (Pazarda fiyatı ucuz bi eşya!)
5 : Ancient Armor Mold : NPC Sundiresten bu eşyayı 55m para karşılığında satın alabilirsiniz. Önemli nokta üretmek istediğiniz zırh için uygun parçayı almalısınız. (Donluk,Göğüslük,Helmet vs.)
Ancient Armor Mold
Ancient Armor Mold
ÖNEMLİ 1 : Holy Knight Armor craft ederken ürettiğiniz zırh şansınıza göre +1 +2 ya da +3 olarak gelmektedir. 
ÖNEMLİ 2 : Holy Knight Armor craft ederken Shadow Piece's (Mavi Trina) kullanırsanız %100 eşyayı üretebilirsiniz. 

Şimdi hep birlikte Holy Knight Armor üretmek için hangi malzemeden ne kadar gerekmekte hep birlikte inceleyelim... 
Holy Knight Armor Crafting
Holy Knight Armor Crafting
Yukarıda tabloda da görmüş olduğunuz gibi örneğin Rogue için Holy Knight Armor üreteceksiniz fark ettiyseniz her bir zırh parçası için istenen eşyalar aynı yalnızca Sundires'den alacağımız Ancient Armor Mold eşyasını basmak istediğimiz zırh parçasına göre alacağız fiyat farkı olmadan tüm parçaları aynı fiyata üretebileceksiniz. Böylece yıllardır süre gelen Kro set göğüslük 2 gb kolluk 50 m gibi arada fiyat farkı olmadan tüm seti aynı fiyata dizerek kullanabileceksiniz. Yeni karakter dizeceklere kesinlikle tavsiyemdir KROWAZDAN DAHA İYİ ! DAHA UCUZ DAHA KOLAY ! Umarım rehber hoşunuza gitmiştir ve işinize yarar. 

Daha fazla Knight Online Rehber yazımız için TIKLA !!! 
Knight Online Holy Knight Armor Rehberi (Asosyal Coder) Reviewed by Blog on Eylül 26, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.