Steam'da Level Nasıl Atlanır

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu takipçileri. Bir kaç arkadaşın bana mail göndererek Steam'da nasıl level atlayacaklarını sorması üzerine böyle bir yazı hazırlamak istedim bilmeyen herkesin işine yarayabileceğini düşündüğüm için. Fazla uzatmadan hemen yazımın detaylarına geçelim efenim...

Steam'da Level Nasıl Atlanır? : 

Steam'da Level Nasıl Atlanır ?
Steam'da Level Nasıl Atlanır ?
Steam'da yeni bir hesap oluşturduğunuzda profilinize girdiğinizde o sinir bozucu ''Level 1'' ibaresi eminim dikkatinizi çekmiş olacak ki internette böyle bir arama yaparak buraya geldiniz ya da sitede dikkatini çektiği için takip ediyorsun bu yazıyı :) Şunu belirtmek istiyorum ki kardeşim emin ol hiç bir oyuncu 1 level görmek istemeyecektir orayı tabi bazı ılıklar hariç :) Neyse Steam'da level atlamak için ''Rozet''e ihtiyacın var. Peki Steam'da rozet nasıl kazanılır? 

Steam'da Rozet Nasıl Kazanırım? :

Steam'da satın alacağınız oyunların büyük bir bölümünde kazanabileceğiniz kartlar olacak. Bu kartları oyun içerisinde görevleri tamamlayarak ya da ilerleme katederek elde edebilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız oyunda kartları kazanmak için oyun içerisinde neler yapmanız gerektiğini öğrenmek için kütüphanenize giderek oyunun özelliklerini inceleyebilirsiniz. Eğer kartları açacak kadar boş vaktiniz ve yeterli sayıda oyununuz yoksa dilerseniz direk pazardan satın alabilirsiniz. Kart fiyatları ise oyuna göre değişmekte ve toplamanız gereken kart sayısı yine oyuna göre değişmekte. Bu yüzden size net bir rakam veremiyorum malesef. Ne kadar kart topladım ya da daha kaç tane kart toplamam gerek gibi sorular kafanıza takılıyorsa profilinize giriş yaparak seviyenizin üzerine tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Steam Rozetler
Steam Rozetler

Steam'da Level Ne İşe Yarar? : 

Efenim şimdi geldik fasulyenin faydalarına :) 2.5 / 5 bahşiş serbest bakalım yakışıklı olduğun kadar centilmen misin? Diyen şişko Gabe burada bize artist olmanın formulünü vermiş bulunmakta. Steam'da kastığınız level sizin için malesef ki ekstra bir getiri sağlamamakla beraber eğer kart vs. satın aldıysanız daha çok sizden götürmektedir. Lakin ki neredeyse oyuncu topluluğunun %75'ini belki de daha fazlasını elinde tutan Steam gibi bir platformda diğer oyuncular profilinize girdiğinde peh peh peh herife bağh 60 livıl hesabı var da dedirtmenin egosunu yaşayabilirsiniz :D Ha bu arada eklemek istediğim bir şey daha var her ne kadar kötülemiş gibi görünsem de tek artısını sizlerle paylaşmak istiyorum. Tüm bunların yanı sıra alacağınız leveller ile profilinizde daha fazla kişiselleştirme yapabilirsiniz mesela arka plan eklemek gibi, ancak bunlar da tamamen gösteriş. Bana soracak olursanız bu her ne kadar önemli olmasa da 1 level de hesap kullanmak istemem doğrusu en azından satın aldığınız oyunda kartları biriktirerek 3 5 level alın be kardeşim 1 level nedir amk diyor. Hepinize keyifli oyunlar diliyorum :) Eğer yazı hoşuna gittiyse veya aklına takılanlar varsa yorumlarda benimle düşüncelerini paylaşabilir. Sosyal ağlarda paylaşarak destek olabilirsiniz.

DAHA FAZLA Steam Rehber YAZILARI İÇİN TIKLA !!!
Beni Steam'da Eklemek istersen : TIKLA 


Steam'da Level Nasıl Atlanır Reviewed by Blog on Temmuz 03, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.