Site Tanıtım : Foxngame

        Foxngame 2017 yılında kurulan ve oyunculara uygun, indirimli ve kampanyalı fiyatlar ile ürün sunan bir e-ticaret sitesidir.
Foxngame
Hem yerli hem de global bir çok oyun firmasına hizmet veren genç, dinamik ve profesyonel ekibe sahip olduğumuz gibi,
samimiyete ve kurumsallığa çok önem vermekteyiz.
İçerikte ise genel olarak Online Oyun e-pin Ürünleri, CD-Key Ürünleri ve Online Platform Ürünleri sunmakta, ayrıca Türkiye'de Oyun Sektörü ile ilgili en doğru veriler, en güncel haberler ve bir çok oyunda fırsatlı teklifler ile oyunseverlerin tercih ettiği ilk adres olmaktayız.
Foxngame, Oyun sektöründe bulunan tüm ürünleri en uygun fiyat garantisi ile sunar, satın alınan tüm ürünlerin arkasında durarak ürünü satın aldıktan sonra 7/24 teknik ekibimizin desteğinden yararlanma fırsatı verir.
Birçok oyunda yer alan oyun içi paralarını satın alabilir ve hatta sahip olduğunuz oyun paralarını da sitemizde satabilirsiniz. Steam, uPlay, Origin platromlarında ihtiyacınız olan Orjinal Cd Keylere  uygun fiyata sahip olmanıza yardımcı olur. League Of Legends Riot Pin, Point Blank NG, Steam cüzdan kodu gibi E-Pin ihtiyaçlarınızı da sitemizden en uygun fiyatlar ile karşılayabilir ve sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Foxngame kişisel bilgilerinizi, kart numaralarınızı, şifrelerinizi asla kopyalamaz, kaydetmez. 128 Bit SSL güvenlik sertifikamızla kendinizi sonuna kadar güvende hissedebilirsiniz.
İnternet kafe, internet sitesi ya da toptancılık yapan tüm firmalara da perakende ürün satışı, ürün desteği ve satış sonrası teknik destek/sektör araştırma-geliştirmesi de yapmaktayız.
Foxngame


Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı prensibiyle çalışan Foxngame, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte aynı kalitede hizmet vermeye devam edecektir.

www.foxngame.com


Site Tanıtım : Foxngame Reviewed by Blog on Temmuz 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.