Modern Strike Online 1.19.3 MOD APK (Mermi Hileli)


Modern Strike Online Apk indir, Modern Strike Online Hile Apk, Modern Strike Online 1.19.3 Hile Apk, Modern Strike Online 1.19.3 Mod Apk, Modern Strike Online Mermi Hilesi, Modern grafikler ve dinamik çok oyuncu savaşları ile çevrimiçi kooperatif nişancı oyunu. Oyunun hile kurulum işlemlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Modern Strike Online şuanda play storede +50 milyon oyuncu tarafından indirilmiş bir aksiyon oyunudur. Oyunun bu kadar çok indirilmesi grafiklerinin mükemmel olması ve bağımlılık derecesinde senaryosu olmasıdır. Oyun hakkında bilmeniz ve yapmanız gerekenler şunlardır. Eski günlerin kontr-terör aksiyon oyunlarını unutamayanlardan mısın? Sana iyi haberlerimiz var! Ücretsiz çevrimiçi Android çok oyunculu nişancı oyununu yeniden tanımlamaya geliyoruz. Ağzınızı açık bırakacak grafikler ve düşük özellikli cihazlarda bile sorunsuz çalışacak bir optimizasyon. Silahlı çatışma bu bahar akıllı telefonlarda başlıyor! Modern Strike Online'ın savaş meydanlarında ön saflarda yerini al! Düşmana aman verme, şimdi baskın vakti!


Bilgilendirme
Dosya Boyutu: 65 MB
Hile Özellikleri: Mermi Hilesi
Dosya Türü: .apk ve obb

GÜNCELLEME İLE GELEN YENİLİKLER (12 Temmuz 2017)
Yeni silahlar eklendi
Harita güncellendi
Oyun hataları düzeltildi

Kurulum
APK+OBB dosyalarını indirin.
com.gamedevltd.modernstrike isimli klasörü RAR uygulaması ile Cihaz Hafızası/Android/obb klasörüne çıkartın. APK dosyasını kurun.
Oyunu açın.

İndirme Linkleri - Download
Modern Strike Online 1.19.3 MOD APK (Mermi Hileli) Reviewed by Blog on Temmuz 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.