Knight Online Okçu Rehberi #2 Okçu Kombosu

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine okçu rehberi serimize kaldığımız yerden bütün hızıyla ve detayları ile devam ediyoruz. Serimizin bu videosunda okçu kombosu hakkında sizlere bildiklerimi ve nasıl yapıldığını aktarmaya çalıştım. Özellikle silah ve kombinler ile okçu kombosu daha hızlı nasıl yapılır avantaj ve dezavantajlarını birazdan yazımızın ilerleyen bölümlerinde ele alacağız. İsterseniz önce konu ile alakalı videomuzu hep beraber inceleyelim :


Knight Online Okçu Kombosu Nasıl Yapılır ? : 

Knight Online Okçu Kombosu Nasıl Yapılır
Knight Online Okçu Kombosu Nasıl Yapılır
Okçu kombosunun klasik skill dizilimi 3 ve 5 li ok kombosu için bence skill bardan 2 ye 5 li ok koymak ve 3 e de 3 lü ok skilini koymak diye düşünüyorum burada kalan bölümleri nasıl dolduracağınız çok önemli ben genelde 1 de light feet kullanıyorum. Dilerseniz buraya kırmızı pot koyabilir ve light feet skilini sağ tık kullanabilirsiniz dilerseniz light feet atıp kırmızı potu sağ tık alabilirsiniz kolayınıza nasıl geliyorsa artık burada 4. skill bölümüne mana koyup kalan yerleri dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Şimdi akıllara takılan önemli bir konu var ona da değinelim hemen eğer mana yerine kırmızı pot atarsanız ve vs içerisinde yetecek kadar mananız olduğuna güveniyorsanız (4k 5k civarı mana yeterli olacaktır) yapacağınız ikinci işlem minörü sağ tıka almak olmalı. Ancak minör yapmak okçuyu cool down'a sokacağı için skill sektirebilirsiniz diye uyarımı da yapmak isterim. Bu şekilde 1v1 atabilir ve hem kırmızı pot ve minör kombosu yaparak daha fazla can doldurabilir ve vs atarken bir adım daha öne geçebilirsiniz. Çünkü  geçen yaptığımız canlı yayında izleyen arkadaşlar ile bunu epey bir tartıştık okçu 5 ve 3 kombosu yaparken arada 4 yada 1 minör basar diye sık sık cevaplar almıştık bunu da bizzat deneyebilirsiniz diye küçük bir tavsiye de bulunmuş olayım :) 

Knight Online Okçu 80 + 5&3 Kombosu :

Yine birebir vs de attığımız canlı yayında izleyenlerden yanıma gelen arkadaşlar ile birebir attığımız vslerde şu detay da gözlerden kaçmadı ki vsye 80 skilini kullanarak giren okçunun vsde avantajı biraz daha fazla oldu. Bu yüzden kafa kafaya gireceğiniz vslerde önden nasıl asas critic basıyorsa sizde 80 yapıştırıp 5&3 kombosuna başlayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir detay var okçunun 80 skili ve counter strike skili en çok seken skiller arasında o yüzden 80 attıktan sonra kısa bir cool down süresini beklemenizde fayda var aksi taktirde 80 skilini sektirdiğiniz gibi peşine vuracağınız 5 li skilinizden de büyük bir kısmı sekebilir. 

Knight Online Okçu İçin İdeal Vs Önerileri : 

Yukarıda söylediklerime ek ilk yapmanız gereken diye eklemek istediğim çok önemli bir ayrıntı var 62 master skili m2 yani. Kafa kafaya vs atmadan önce m2 skilinizi açın ve 3 lü ya da 2 li artık hangi def skiliniz açıksa peşine onu açın. Rakibinize önce 80 skilini vurup çok kısa bir süre bekleyerek 5&3 kombosu yapmaya başlayın. Warrior, asas, mage artık her ne ile vs atıyorsanız canınızı iyi takip etmenizde fayda olacak çünkü yarı cana indiğinizde toparlanmak ve toparlanırken rakipte ciddi hasar bırakmak istiyorsanız Styx mana çekme kullanacaksınız. Yarı can indiğiniz gibi yapıştırın Styx'i rakip manayı toparlamak için heyecan yaparken 5&3 kombonuza devam edin ve karşınızdaki kişiyi devirin. 

Knight Online Okçu vs Warrior !! : 

Knight Online Okçu vs Warrior
Warriorun açık konuşmak gerekirse okçuya karşı hiç ama hiç şansı yok diyebiliriz. Zira okçu 3 lü def açtıktan sonra okçu vs warrior olmaktan çıkıp warrior vs warriora döner. Okçu warriorumuz diğer warriordan ekstra özellikleri ile tertemiz vsyi alacaktır. Ws'ye başlamadan m2 yakıp 3 lü def açın ve 80 power shot'ı gömün. Ardından hunharca 3&5 kombosuna devam edin bu esnada warior sizde ciddi hasar bıraktıysa Styx yapıştırın artık warriorumuz kesilmeye hazır bir Worm :) 5&3 kombosu ile ağır hasar verin bu esnada mana toparlamaya çalışan rakibimiz canın derdine mi düşeyim manamı derken karşınızda eriyecektir. Hiç unutmam gm ws etkinliği vardı canlı yayında okçu warrioru 3 0 tereyağı gibi eritmişti çokta keyifli bir etkinlik olmuştu bulaydım eklerdim bulan varsa yorumlarda paylaşsın lütfen :) Yine eski ve güzel bir video buldum sizler için onu da aşağıda paylaşayım izleyebilirsiniz :) 


Knight Online Okçu vs Asas !! : 

Bu arada anti defsiz olarak veriyorum örnekleri 50 arrow talia takan bi asasa karşı pek şansımız olmayacaktır :) Asas da malesef okçuya dayanabilen karakter değildir. Zira vs esnasında Styx atarak çektiğimiz mana candan ziyade daha fazla hayati önem taşımakta asas için. Bu yüzden asas ile vs atarken yerinde kullanacağınız Styx sizin ve rakibiniz için hayati önem taşımakta. Aşağı yine sizler için bir video atıyorum onuda izleyebilirsiniz arkadaşlar. Videoyu izlediğinizde dikkat ederseniz okçu vs ye çok çok iyi başladı lakin devamını getiremedi çünkü Styx kullanmadığı için asas toparlanıp duman etti okçuyu eğer o cana düştüğü an styx vurmuş olsaydı vs okçunun olacaktı. O yüzden asas ile vs atarken mutlaka ama mutlaka üzerinizi kontrol edin Styx var mı :D (50 Styx ver lan tırrek :D )

Son not : Bunlar benim deneyimlerim tecrübelerim elbette sana yanlış veya eksik gelen yönleri olabilir. Sende düşüncelerini yorumlarda paylaşmaktan kaçınma ki herkes tecrübelerimizden faydalansın #TEŞEKKÜRLER

Daha fazla Knight Online Rehber yazılarım için TIKLA !!! 

Knight Online Okçu Rehberi #2 Okçu Kombosu Reviewed by Blog on Mayıs 04, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.