Hafta Sonu Özel ZULA %5 İndirim !!!

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine güzel bir indirim haberini sizlere duyurmanın mutluluğu içerisindeyim :) Sizler için artık sık sık epin firmalarını tek tek ziyaret edip nerede hangi oyunda herhangi bir indirim var diye araştırıyorum ve gözüme de Zula oyuncularını sevindireceğini düşündüğüm bir indirim ilişti.

Hafta Sonu Özel Zula Alışverişlerinizde %5 İndirim !!! :

Evet arkadaşlar yanlış görmediniz bu hafta sonu özel (07.05.2017) %5 indirimli alış veriş yapmak istemez misiniz? O halde lafı fazla uzatmadan detaylara geçiyorum arkadaşlar.

Zula Hafta sonu Özel %5 İndirim
Zula Hafta sonu Özel %5 İndirim
BursaGB sitesini ziyaret ettiğimde ana sayfada gördüm indirim detaylarını. Hafta sonuna özel (07.05.2017)  Zula Altın alış verişlerinizde %5 İndirim uygulanacaktır. Çok büyük bir indirim gibi görünmese de yüksek fiyatlı alım yapacağınız Zula alış verişlerinde dikkat ettim de gerçekten dişe dokunur bir indirim olduğu söz konusu :) Eğer sende bu gün bitmeden Zula alışverişlerinde %5 indirimden faydalanmak istiyorsan BURAYA tıklayarak BursaGB sitesini ziyaret edebilirsin.

Evet arkadaşlar bir İndirim yazımızın daha sonuna geldik. Eğer sizlerinde oyun alışverişlerinde insanların faydalanabileceği indirimler varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz....

Hafta Sonu Özel ZULA %5 İndirim !!!
Hafta Sonu Özel ZULA %5 İndirim !!! 



Hafta Sonu Özel ZULA %5 İndirim !!! Reviewed by Blog on Mayıs 07, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.