Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine sizlerin gerçekten çok sevdiği ve ilgiyle takip ettiği video serimiz olan Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme video serimizin 2. videosu ve detaylı yazısı ile karşınızdayım. Yazımın detaylarına geçmeden önce dilersiniz önce konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu hep birlikte inceleyelim ve ardından yazımızın detaylarına geçelim...

Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2 :


Serinin ikinci videosunda birinci videoya nazaran ''Gordion'' serverında pazar alanına biraz daha hakim olduğumu videoyu izlediğinizde eminim sizler de fark etmişsinizdir. Zaten eğer bir serverda para yatırmadan oynamayı planlıyorsanız Knight Online'da öncelikle sık sık takip etmeniz gereken bir pazar alanı olduğunu göz ardı etmemeniz gerektiğini bilmelisiniz diye düşünüyorum. Pazarları biraz dolaştığımda serverda ciddi anlamda +8 eşyaların azlığı benim ilk dikkatimi çeken olay oldu ve sizler için video da biraz kasmayı denedim. Gerçekten de bu ve benzeri eski serverlarda malesef yakmalık diye tabir ettiğimiz eşyaların farmını yapan insan olmadıağı için pazar fiyatları bir hayli yüksek olabilmekte. 

Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2
Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2 
Item Kırdırmakta Para Var : Maradon da yine boş boş dolanırken aklıma çakan şimşekler ile videoda birden neden eşya kırdırmayı denemiyorum diye bir fikir geldi aklıma özellikle pazarları dolaştığımda kırdırılan eşyaların içinden çıkan ıtemlar gerçekten de oldukça güzel fiyatta olunca bu iş bana da çok cazip geldi ve şunu açıkça belirtmek isterim ki kısa bir sürede buradan kazandığım para ile Golden Mattock paramı çıkarttığımı da bilmenizi isterim. Özellikle eşya kırdırırken en ucuz eşyayı kırdırmanızda fayda var arkadaşlar zira kırdırdığınız eşya ne kadar ucuz olursa yapacağınız yatırım bedeli de o derece düşecek ve kazanacağınız para da otomatik olarak artacaktır.

Mesela video da bahsetmeyi unutmuşum fakat canlı yayında bir izleyicimin yorumu üzerine maradondan satın aldığım eşyaların Delos'da daha ucuz olduğunu öğrendim ve oradan eşya toplayarak bu işe devam etmem gerektiğini hissettim. Yani şöyle söyleyebilirim farz edelim ki Maradon NPC'den satın aldığımız eşyaların bedeli bize 500k ya mal olsun. Delos'da aldığımız eşyalar 250k gibi bir fiyat olsun. Otomatikman yarı yarıya yine bir kar elde etmiş olacağız ayrıca kırdırma işini de sürekli yapacağımız için her kasada yapacağımız 250k kar bize 8 kasada 2m daha ucuz olacak ve kazanacağımız para 2m daha fazla olacak. Burada verdiğim rakamlar net rakamlar değildir arkadaşlar deneyerek net karı kendi gözleriniz ile görebilirsiniz !!!
Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2 
Evet arkadaşlar Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2 yazı dizelerinin sanırım sonuna geldik. Umarım sizleri bilgilendirici ve aklınızda ki soru işaretlerini giderici bir yazı olmuştur sorularınız varsa yorumlar vasıtası ile benimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca destek olmak için yazıyı sosyal ağlarda paylaşabilir ve sitemizin üst kısmında bulunan üye ol bölümünden üye olabilirsiniz...
Daha Fazla Knight Online Rehber yazılarım için TIKLA !!! 
Daha Fazla YouTube yazılarım için TIKLA !!! 



Knight Online Para Yatırmadan Char Dizme #2 Reviewed by Blog on Şubat 10, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.