Knight Online Achievement Sistemi Nedir Nasıl Kullanılır ?

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine oyunda çok sık karşılaştığımız bir kısmımızın çok iyi bildiği bir kesimin ise ''Lan bu ne ola ki'' dediği Knight Online Achievement sistemini sizlere dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Yazımın detaylarına geçmeden önce dilerseniz konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu hep beraber inceleyelim...

Knight Online Achievement Nedir Nasıl Kullanılır? : 



Achievement Sistemi Nedir ? : Knight Online'da çok eski diyemeyeceğimiz bir sistem olan Achievement sistemi görev tabanlı oyun içerisinde kullanıcıların bireysel başarılarını görebildiği bir sistem. Ayrıca buradan elde edeceğiniz başarılar ile bir takım ödüller kazanmanız da mümkün. Ödüller dendiğinde bilmeyen arkadaşların ''Ödüller ne ola ki la'' der gibi yazıya baktığını hissettim hemen izah edeyim efenim :) Ödüller basit 2 ödül var 1. Ödül Monster Stone 2. Ödül ise Kanat (Battle Hero Wing Exchange Coupon) isimli ödülleri bazı Achievement görevlerini tamamlayarak elde edebilirsiniz. 

Knight Online Achieve
Knight Online Achieve
Achieve Sistemi Nedir ? : Achieve sistemi de Achievement sistemi ile birlikte gelen bir sistem burada ki panele ulaşmak için klavyenizden ''U'' tuşuna basmanız yeterli ''Friend'' sekmesinin sağ tarafında bulunan ''Achieve'' sekmesine tıkladığınızda karşınıza sıralı sayfalar gelecek Burada gördüğünüz ''Title of Not Obtained'' yazan kısımlar sizin daha tamamlamadığınız Achievement görevleridir 1/24 sayfadan ileriye gittikçe açtığınız bitirmiş olduğunuz Achievement görevlerine göre dilediğinizi seçerek hem karakter adınızın yanına yazabilir hem de size verecek olduğu bonus özellikleri kullanabilirsiniz. Nedir bu bonus özellikler diye soracak olursanız bir kaç tanesini size sayabilirim ''İlave : Dex,HP,STR,INT,MP, Fazladan Exp, İlave İce, Flame, LR'' bonus gibi daha pek çok karakterinizin işine yarayacak bonus özelliği de kullanabilirsiniz.
Knight Online Achievement Görevleri Nasıl Yapılır? : Örneğin resimde ki gibi bir görevi tamamlayıp ödül almak istiyorsunuz. Resimde bulunan görev adı ''Everyone's Enemy!'' Görev açıklamasına baktığımız'da bize : Maradon Arena'da 10 kişiyi öldürmemizi söylüyor. Görevi tamamlamak için maradon arenaya gidip 10 kişiyi öldürün ve sürpriz Achievement görevini tamamladınız sağ alt kısmında gördüğünüz hazine sandığı gibi kutuya tıklayarak mis gibi 1 adet ''Monster Stone'' eşyasını çantanıza ekleyebilirsiniz. Bu ve bunun gibi açıklamaları bulunan görevleri ve ödüllerini okuyup anlayarak tamamlarsanız gerçekten bu sistemden oldukça iyi faydalanabilirsiniz. 
Knight Online Achievement
Knight Online Achievement
Evet arkadaşlar Knight Online Achievement Sistemi Nedir Nasıl Kullanılır ? yazımızın sonuna geldik. Umarım aklınıza takılan sorulara cevap bulacağınız bilgilendirici bir yazı olmuştur. Destek olmak için yazıyı sosyal ağlarda paylaşabilir ve üst kısımdan sitemize üye olabilirsiniz.

Daha fazla Knight Online Rehber yazılarım için TIKLA !!! 
Daha fazla YouTube yazılarım için TIKLA !!! 
Knight Online Achievement Sistemi Nedir Nasıl Kullanılır ? Reviewed by Blog on Şubat 09, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.