Knight Online Farm #11 Burning Stone 30 DK

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogunun okuyucuları. Bu gün yine sizlerle en çok sevdiğiniz yazı serilerimden ve video serilerimden bir tanesi olan. Knight Online Farm yazısı ile karşınızdayım. Bu yazı da Knight Online Farm #11 Burning Stone 30 DK inceleyeceğiz. Dilerseniz yazının detaylarına geçmeden önce konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu hep beraber inceleyelim ardından detayları sizler ile paylaşayım.

Knight Online Farm #11 Burning Stone 30 DK



Evet arkadaşlar şimdi konunun en önemli ve ayrıntılı detaylarını incelemek için hazırız tabi videoyu izlediyseniz :) Şimdi arkadaşlar Knight Online'da sabit ve hızlı para kazanma yöntemlerinden bir tanesi de bence çöps slotları olacaktır. Çünkü kazandığınız para nakit hiç bir şekilde dur şunu satayım pazarda bekleyeyim daha mı ucuz daha mı pahalı gibi bir derdiniz tasanız yok. Topladığınız eşyaları NPC sattığınız için hızlı para kazanıyorsunuz. Buradan artı bir zaman avantajını cebimize koyuyoruz. Slotun ikinci bir diğer avantajı Laiba Town ve haliyle NPC'lere yakın olması bu avantaj ile de envanteri doldurduk NPC gidip satmamız ve RPR yapmamız gerekli. Yakın olması da bu yolda harcayacağımız vakitten yine bize tasarruf sağlayacaktır ki ikinci zaman tasarrufunu da cebimize koyduk.

Hangi Slotlarda Çöp Kasabilirim ?

Düşük Leveller İçin :
- Kalluga (Manticore)
Normal Leveller İçin :
- Laiba : (Burning Stone, Uruk Tron)
- Eslant : (Gagoil , Doom Knight, Satiros, HTC, HTB, Death Wizard)
-Kalluga (HTB)

Çöp slotlarında farklı farklı slotları denediğinizde her slotun saatlik getirisinin değiştiğini gözlerinizle göreceksiniz. En sık tercih edilen 3 slot ise : Burning Stone, HTC ve HTB slotlarıdır. Sizde tüm slotları deneyerek sizin için en iyi para kazandıracak slotta iş yapabilirsiniz hepinize bol kazançlar dilerim.

Daha Fazla YouTube kategorisindeki yazılarım için tıkla !!!
Daha Fazla Knight Online Rehber kategorisindeki yazılarım için tıkla !!!
Knight Online Farm #11 Burning Stone 30 DK Reviewed by Blog on Ocak 05, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.