Skyrim Görev Rehberi : Abanoz savaşçı

Skyrim abanoz savaşçı


Skyrim'i bu rehberimizi okuyan tüm arkadaşların canla başla oynadığını ve delicesine bu oyuna aşık olduklarını biliyoruz. Fakat bilmediğimiz bir şey mevcut o da bu oyunun bir sonu var mı ? Skyrim bildiğiniz üzre bir açık dünya oyunu ve gerek ana görevler gerek yan göreveler gerekse DLC görevleri ile sürekli bizi bir bitmek bilmeyen oyunun içerisine sokmakta. " Skyrim bitiyor mu acaba ? " sorusu hepimizin aklına en az bir kez gelmiştir. Ben bile bu oyunu toplamda 10 kez bitirdiğimi düşünsem de bitiremediğimi fark ettim zira oyunda 600 saatim olmasına rağmen hala tamamlayamadığım görevler olduğunu fark ettim. Bunların hepsini teker teker yapabilmek bir hayli zor. İnsan bir kez başladığı zaman kendini ispat etmeden bu oyuna bir son vermek ve ya kaydından vazgeçmek istemiyor. Şimdi sizlere sizi tatmin edebilecek bir yöntem söyleyeyim. Evet tahmin etmiş olduğunuz gibi bu yöntem Ebony warrior yani Abanoz savaşçıdan geçiyor.



Skyrim rehberi

Oyundaki gelmiş geçmiş en güçlü düşman olarak tanımlasak hiç yanlış olmaz çünkü gerçekten oyundaki gelmiş geçmiş en güçlü düşman Abanoz savaşçı. Bu güçlü düşmana nasıl ulaşabiliriz peki ? Şimdi sizlere göreve nasıl gireceğimizi, kaçıncı seviyede bu adam bize rakip olacak teker teker bahis edip sizlere eğlenceli 1 2 adet de yöntem sunacağım. Sunduğum yöntemler ile onu kolayca alt edebilir ve eğlenebilirsiniz.

Göreve nasıl başlayabiliriz ? Gerekenler :
 - Öncelikle bizlere Dragonborn DLC'si gerekli.
 - 80 level üzerinde bir karakterimiz olmalı.
 - Ejder doğan olduğunuzu herkesin bilmesi gerekli. Kırsakalların çağrısı görevini tamamlamış olmalısınız.

Böylesine tatmin edici bir düşmanın sadece Dragonborn DLC sine sahip oyuncular için sunulması biz üzücü aslına bakarsanız.

Peki her şey hoş güzel ama ben nasıl 80 level olacağım ? Arkadaşlar Skyrim'de 80 level yapmak gerçek bir işkence diyebilirim sizlere. Buna ek olarak yapılabilecek hiç bir şey yok çünkü artık ne zoruyla derseniz deyin fakat bir şey zoru ile 80. seviyeye gelmek zorundayız.

Not : Oyundaki görevlerin %80 ini bitirdiğinizde zaten 80. seviyeye gelmiş oluyorsunuz. Bu çok normal çünkü söylemiş olduğum gibi bir Final Boss yani çok güçlü bir düşman.

Abanoz savaşçıyı nerede bulabiliriz ?
 - Şu an ismini vermiş olacağım her yerde Abanoz savaşçı ile karşılaşmanız mümkün. Sadece herhangi birisine gidin yeter
  - Whiterun, Riften, Markarth, Windhelm, Falkreath, Solitude.

Onu bulmak için çok fazla uğraşmayın o gelip sizi bulacaktır.

Şimdi gelelim nasıl daha eğlenceli bir hale gelebilir. Sizlere onu öldürmenin 1 2 yolunu söyleyeceğim.

Abanoz savaşçıyı nasıl yenebilirim ?
 - Eğer sinsiliğiniz yeterince güçlü ise arkasına geçip kat ve kat fazla hasarlı sinsi saldırı yapabilirsiniz. Bu onu ortalama 4 5 vuruşta öldürecektir.
 - Yanınıza 6 - 7 adet felç iksiri almanız çok fazla işinize yarayacaktır.
 - Ok ile uzaktan göreviniz için yanına gitmeden yavaş yavaş vurmaya başlayın. Yakınınıza geldiğinde büyük ihtimalle ölmüş olacaksınız.
 - Ve işte en güzel ve eğlenceli yöntem. Arkasından sinsice yaklaşıp üzerindeki her şeyi yankesicilik yeteneğiniz ile birlikte çalın ve kendi kendine debelenmesini izleyin.

Skyrim görev rehberi
Arkadaşlar sizlere vermiş olduğum taktikler bunun ile sınırlı unutmayın bu bir taktik değil görev rehberi idi daha fazla Skyrim görev rehberleri için sitemizi takipte kalın.

-Oyunmodcunuz
Skyrim Görev Rehberi : Abanoz savaşçı Reviewed by Blog on Aralık 29, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.