Skyrim karakter rehberiniz - Ork, Savaşçı

Skyrim'de savaşçı olarak oynamak ne kadar zevkli olsa da bir türlü dikiş tutturabilmiş birisi değilimdir. Elinizi uzun kılıcınızı alıp düşmanların üzerine kuvvetlice saldırılar yaparken veren hazzı hiçbir şey vermiyor. Ork kendine özel yeteneği sayesinde gücünü 2 ye katlayabildiği için gerçekten oynaması çok ama çok zevkli bir ırktır.

Skyrim ork rehberi

Rehberimiz önceki rehberlerimizi takip edecektir Khajiit ve Wood Elf rehberlerini sitemizden bulabilirsiniz.

Hadi orklardan biraz bahis edelim :
- Özel yeteneği sayesinde %50 daha az hasar alırsınız ve 2 kat daha fazla hasar verirsiniz.
- Ağır zırh yeteneğine +10 puan ile doğarsınız.
- Buna ek +5 bloklama yetenek puanı vermektedir.
- Ork kalelerine istediğiniz gibi giriş yapabilirsiniz ve madenlerinden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.


Orklar ile hangi classları oynayabiliriz :
Orklar saf saldırı karakterleridir. Dolayısıyla kılıçlı saldırılar ile mükemmel bir hasar vermektedirler. Zırhlarınızı ağır zırhlardan seçmeniz sizin için çok önemli bir rol oynamakta. Siz bir orksunuz ve dolayısı ile kaba kuvvet her şeyiniz. İkna etmek ve ya meseleleri konuşarak çözmek sizin işiniz değil. Size bahşedilen özel yetenek sayesinde her işinizi kavga ve savaş ile halledeceksiniz.

Skyrim rehberi

Kaba kuvvet odaklı bir ork için nasıl bir başlangıç yapılmalı :

Başladığınız andan itibaren roleplay yapmanız için bana kalırsa yapmanız gereken şey çirkin bir ork karakter yaratmak. Ork ve savaşçı karakterleri çok fazla bilmesem de oyundaki yüz saatlere varan oynanışım sayesinde birçok tecrübeye sahibim. Sizlere birkaç öneri sunabilirim. Oyuna ilk başladığınız andan itibaren yapmanız gereken tek şey en ağır zırhları alıp iki elle kullanılan uzun kılıçları toplamak. Size büyü falan hiç mi hiç lazım değil. Kaptığınız ağır zırhlarınız ve uzun kılıçlarınız ile ilk denk geldiğiniz devin yanındaki kardeşliğe katılmak. Kardeşlik sizlere hem kaba kuvvet uygulayarak kendinizi geliştireceğiniz görevler sağlayacak. Zırh ve kılıç kullanım puanınız arttığında size gelen perkler ile demirciliğin sağ kanadından ilermeye başlayabilirsiniz. Siz bir orksunuz ve ork zırhları kullanmanız çok güzel bir görüntü ve bir gerçekçilik sağlayacaktır. İsmine yakışır silahlarınızı ağır zırhlarınızu kuşandıktan sonra artık neredeyse hiç hasar yemeden istediğiniz gibi dolaşabileceksiniz. Söylemiş olduğum gibi pek bir bilgim olmamasına rağmen bildiğim kadarıyla bir savaşçı başlangıcını sizlere aktardım. Bu işin sadece başlangıç aşamasıydı yani benim düşüncelerimdi. Teknik detaylar kesinlikle daha fazla işinize yarayacaktır.

Saldırı odaklı bir Ork için gerekli yetenekler: 
Başlangıç için 2 adet donanım bulunmakta.
Kalkan ve tek kılıç kullanmak istiyorsanız :
- Bloklama : Bu sizin daha az hasar almanızı sağlayarak daha dayanıklı bir hale getirecektir.
- Tek elli kılıçlar : Sol elinize almış olduğunuz kılıcın gerçekten güçlü olması gerekmekte çünkü tekli saldırılar sizi zorlayacaktır.
İki elli silahlar kullanmak isteyenlere :
- İki elli kılıçlar : Saldırılarınız daha sağlam fakat defansınız ilk seçenekten daha az olacaktır.
Genel özellikler sırasıyla :
- Bloklama : Gerekliliğini siz kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
- Tek elli kılıçlar : Sadece bloklama ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.
- Demircilik : Kendinize sağlam ağır zırhlar ve kılıçlar yapabilmeniz için çok gereklidir. Bana kalırsa aralarında en önemli yetenek budur.
- İki elli kılıçlar : Özel yeteneğiniz sayesinde bu büyük ve üstün saldırıya sahip kılıçları kullandığınızda emin olun bir ejdarhanın canını bile tek vuruşla yarıya indirebilirsiniz.
Gerekli olan yetenekler bu kadardı gerisini kendinize göre sıralamaya sokabilirsiniz.

Skyrim orkların özellikleri

Ork rehberimizde sizlere ne kadar kendi açımdan bir şeyler aktaramasamda gerekli gördüğüm için yazmış bulunmaktayım. Gerçekten savaşçı bir karakter ile ilgili çok az bilgiye sahibim fakat teknik özelliklerin işinize fazlası ile yarayacağına eminim. Rehberlerimizi takip etmek için üst kısımdan sitemize üye olup kaçırmadan takip edebilirsiniz.

-Rallba
Skyrim karakter rehberiniz - Ork, Savaşçı Reviewed by Blog on Kasım 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.