Skyrim karakter rehberiniz - Okçu, Wood Elf

Skyrim üzerinde oynamayı en çok sevdiğim classlardan bir tanesi de okçudur. Genel anlamda başlangıç kısmında sinsilik üzerine yoğunlaşarak sürekli eğilerek giderek hem sinsilik puanlarından gelen EXP'i alırım hemde 2 kat hasarın keyfini çıkartırım. Şimdi okçu Wood Elflere bir göz atalım bakalım neler çıkacak.

Bu rehberimiz de bir önceki Khajiit rehberimizi takip edecek. Orada ele aldığımız tüm başlıkları detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Skyrim Reberi

Şimdi Wood Elf'lerden biraz bahsederek başlayalım.


- Doğuş sebepleri adeta okçu olmak için olan Wood Elfler okçu olmaya en yatkın karakterlerdir.
- Sinsilik üzerine oynamak için gayet yatkın karakterlerdir sinsi bir okçu olabilirsiniz. Kritik vuruşlarınız sizleri en üstün hale getirecektir.
- Zehir ve hastalıklara karşı doğuştan dirençli bir ırktır. Yakalanma ihtimaliniz %50 azalmıştır.
- +10 okçuluk puanı ve +5 simya puanı ile güzel bir okçu başlangıcı yapmaktadır.
- Hafif zırh, yankesicilik, sinsilik ve kilit açma yeteneklerine de doğuştan yatkınlardır.

Wood Elf ile hangi classları oynayabiliriz: 

Wood Elfler genel anlamda okçuluğa yatkın oldukları için çok iyi bir okçu olabilirler.
Bunun dışında sinsi bir okçu olabilir ve 2x 3x hasarlarınız ile düşmanlarınızın gözünü korkutabilirsiniz.
Elinize 1 adet hançer ve 1 adet büyü almanızı kendi adıma tavsiye ederim. Kılıç almasanız iyi edersiniz sinsi iken hiçbir işinize yaramaz.
Ama şunu da göz önünde bulunduracak olursak sizin işiniz uzakta iken sinsi olmak. Hançer ve büyü sadece yakın savaşlar için hançerle arkasından gitmeyi denemeyin bile.

Skyrim okçu rehberi

Okçu bir Wood Elf nasıl başlangıç yapmalı, tavsiyelerim :

Başlangıç sonrası ister imparatorluk tarafına ister asilerin tarafına katılın yapmanız gerekenler şu şekilde. Kendinize kaleden çıkarken sadece hafif zırhları alın ve 2 adet de hançer. Karşınıza çıkan düşmanları hançer ile temizledikten sonra işkence yapılan yere gelin ve etraftaki lockpickleri toplayın. Topladığınız lockpickler ile kafesi açtıktan sonra içerisindeki yanılsama büyüsü kitabını alın ve bir elinizde büyü diğer elinizde hançer ile devam edin. Biraz ilerledikten sonra 2 adet okçunun olduğu bir köprü çıkacak karşınıza onları öldürüp yaylarını alın. Evet buraya kadar çok kolay bir şekilde geldik artık neredeyse her şeyimiz tamam. Artık kahraman bir okçu doğabilir. Şimdi elinize hançerinizi ve büyünüzü takıp devam edin tavsiye ettiğim taş hırsızlık taşıdır sinsiliğiniz daha kolay bir şekilde artacaktır. Karşınıza gelen kurtların işini bitirdikten sonra kendinize deri zırhlar yapabilirsiniz. Biraz avcılık yaptıktan sonra okçuluğunuz ilerlemiş olacak gelen perklerinizi okçuluğa yansıtmanızı tavsiye ederim.
Güzel bir başlangıç yaptık şu anda yapmamız gereken şey 1 2 tane sinsice ve yayımız ile görev yapıp kara kardeşliğe katılabiliriz. Size verilen zırhlar sizin için gayet yeterli olacaktır. Önünüze gelen en iyi yayları oradan buradan toparlayarak devam edebilirsiniz.
Detayları bir kenara bırakıp hemen 1 2 tane tavsiye vereyim. Yanınızda avcılık için ekstra bir tane yay bulundurun ve ona ruh kapanı basın. Bu sayede yanınızdaki boş ruh taşlarını doldurmuş olacaksınız. Tılsımcılığınızı geliştirdikten sonra kendinize kristal ve ya ejderha pulu zırhlar yapabilirsiniz. Demirciliğiniz ortalama olduktan sonra da onları geliştirirsiniz alın size mükemmel bir okçu.
Çok uzatmadan diğer konu başlıklarımıza geçelim.

Wood Elf okçu tavsiyeleri : 

- Elinizde bir adet av için yay bulundurun. Ruh kapanı tılsımı basmayı unutmayın.
- Sadece saldırı için kullandığınız yayınızda ise Kuvvet hasarı tılsımı bulundurun. eğer tek vuruşta öldüremez iseniz düşmanınızın size daha az kuvvet saldırısı yapmasını sağlar.
- Sinsi bir şekilde ilerlemeye dikkat ve özen gösterseniz iyi edersiniz. İki ve üç kat saldırılar sizi daha güçlü hale getirecektir.
- Yayınızı güçlendirmeye odaklanın zırhınızı değil.
- Sadece hafif zırhlar kullanın sinsiliğinize büyük bir artı sağlayacaktır.
- Siz bir savaşçı değilsiniz olabildiğince sıcak çatışmadan uzaklaşın.
- Yardımcınıza sizin bir önceki yayınızı verin.
- Yardımcınızın zırhı sizinkinden daha güçlü olsun. Classı her ne olursa olsun yardımcınıza daha güçlü zırhlar verin. Onlar düştüğünde kalkabiliyor fakat siz kalkamıyorsunuz onları öne sürün.

Skyrim okçu önerileri

Okçu Wood Elf için gerekli yetenekler : 


Okçuluk : Siz büyük bir okçu olmalısınız.
Sinsilik : Ne kadar uzaktan da oynasanız 2 kat saldırılarınızı 3 kat yapmak için sinsilik çok gerekli.
Tılsımcı : Zırhlardan ziyade silahlarınızı geliştirmeniz çok önemli üzerinizdeki tüm zırhı okçuluk üzerine yapın. Hasar sizin için en değerli şey.
Hafif Zırh : Ne kadar sıcak çatışmaya girmeyecek dahi olsanız bir trollü kolay kolay tek vuruşta alaşşağı edemezsiniz. Sizi tek vuruşta öldürmemesi için Hafif Zırh yeteneği bir baş tacı.
Kilit açma : Kilit açma yeteneği sayesinde hem zindanlarda rahat edeceksiniz hem de istediğiniz gibi hırsızlık yapabileceksiniz.
Yankesicilik : Ne kadar az kullanacağımız bir şey olsa da biraz para biriktirebilmek için başlarda önemli. Perklerinizi başlangıçta yankesiciliğe verebilirsiniz ama sonradan efsane olarak çevirmeniz gerekecektir 100 yapamayacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle girişmeyin bu duruma.

Skyrim tavsiyeleri

Rehberlerimiz bu denli devam edecektir ne kadar detay vermeye çalışsam da birçok şeyi gözden kaçırabilmekteyim. Sizlerden ricam beni bu konuda uyarmanız ve aklınızdaki düşünceleri yansıtmanız. Sıradaki rehberimizle sizlerle olacağım. Üst kısımdan siteye üye olarak kaçırmadan rehberlerimi takip edebilirsiniz.

-Rallba

Skyrim karakter rehberiniz - Okçu, Wood Elf Reviewed by Blog on Kasım 16, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.