Skyrim karakter rehberiniz - Breton, Büyücü

Breton Skyrim üzerindeki büyüye en yatkın karakterlerden bir tanesidir. Doğuştan gelen özellikleri olsun çok çabuk kendilerini eğitebilmeleri olsun gerçekten çok güzel bir ırktır. Büyücü oynamak istediğim her zaman seçmiş olduğum Breton ırkına bu gün büyücü classı tarafından göz atacağız.

Rehberimiz önceki Khajiit, Wood Elf ve Ork rehberlerimizi takip edecektir. Sitemiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Skyrim büyücü rehberi

Skyrim
üzerinde gerçekten kadınları en güzel olan olduğunu düşündüğüm Breton ırkı fiziksel olarak gerçekten mükemmel görünmekte. Breton ırkı bana soracak olursanız bu tamamen kendi görüşüm büyücüden başka bir class oynayamaz. Yeteneklerine geçmeye yavaş yavaş başlayayım.

Breton ırkından biraz bahsedelim : 
- Bretonlar doğuştan büyücü olarak doğmuş 2 karakterden bir tanesidir.
- Çekici fiziksel görünümü ile hem erkekleri hem de kadınları Nordlarla yarışabilirler.
- %25 büyüye direnç ile doğmaktadırlar.
- Özel yetenekleri sayesinde büyüye tamamı ile dirençli hale gelirler ve düşmanın size saldırdığı büyünün %50 manasını çalarlar ve ya emerler.
- +10 yıkım büyüsü ve +5 simya ile doğarak kendilerine avantaj sağlamaktadırlar.

Skyrim rehberi

Bretonlar ile hangi classları oynayabilirsiniz :
Bretonlar söylemiş olduğum gibi sadece büyü odaklı oynayabilecek karakterlerdir benim gözümde. Fakat doğuştan gelen özellikleri sayesinde büyülere karşı çok sağlam bir tank haline de gelebilirler. Tank olsa bile kesinlikle büyük kılıçlar ve ya kılıçlar kullanamazlar. Breton ırkı ile oynamak istiyorsanız muhakkak büyücü olmayı kafanıza koyun.

Büyücü odaklı bir Breton nasıl bir başlangıç yapmalı :
Yapmanız gereken şey kaleden çıkma yolunda ilerlemeye başlar başlamaz bulduğunuz ağır zırhları toplamak. İşkencecilerin bulunduğu yere geldiğiniz andan itibaren kafesi hemen açın ve içerisindeki ateş büyüsünü alın. Bir elinize büyünüz diğer elinizde kılıcınız ile kaleden çıktıktan sonra büyücü taşını alın bu sizi daha hızlı gelişen bir büyücü haline getirecek. Sıra geldi nasıl devam etmeniz gerektiğine ortalama 4 5 tane görev yapın ve 8 9 level olun. Üzerinizdeki zırhları karşınıza çıkan büyücülerden alın en iyisi hangisiyse ona göre giyinin. Yanınıza Lydya yıda aldıktan sonra o önde siz arkada tüm görevlere devam edebilirsiniz. Sizi geliştirmesi için büyücü kolejine katılmaya geldi sıra. Sizden yapmanız istenen büyüyü yaptıktan hemen sonra koleje girin ve size verilen zırhları kuşanın. Şimdi kolejdeki satıcı arkadaştan paramızın yettiğince büyü alalım ve en iyilerini favorilerimize alıp kolejin tüm görevlerini bitirmeye oynayalım. İşte bu kadar basit bir başlangıç yapmak.


Skyrim büyücü tavsiyeleri

Büyücü bir Breton için gerekli yetenekler : 
- Yıkım : Siz en çok yıkım büyülerini kullanacaksınız dolayısı ile geliştirmeniz çok önemli ve değerli.
- Çağrı : Çağrı büyüleri sizin için çok değerliler çünkü üzerinizdeki zırhlar nedeni ile sürekli fazlaca hasar alacaksınız yanınızda fazladan bir yardımcı olması sizin her türlü avantajınıza.
- Hafif Zırh : Buna çok fazla puan harcamanıza gerek yok sadece işinize gelen 1 2 tanesine vermeniz yeterli olacaktır.
- Hitabet : Büyü kitapları oldukça pahalı olabilmekte hitabet yeteneği sizin çokça işinize yarayacaktır.

Evet elimden geldiğince Breton ırkından da bahsettiğime göre yapmamız gereken tek şey sadece oyuna başlayıp kendimize göre şekillendirmek. Rehberlerimin devamı için sadece yukarıdaki kısımdan sitemize üye olmanız yeterli olacaktır.

-Rallba
Skyrim karakter rehberiniz - Breton, Büyücü Reviewed by Blog on Kasım 20, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.