Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Uzun bir aradan sonra yeniden bir Metin2 Rehber yazısı ile karşınızdayım. Bu gün sizler için Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi hazırlamaya çalışacağım. Umarım beğenirsiniz ve işinize yarar. Eğer daha önce okumadıysanız Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi'ne de bir göz atabilirsiniz. Ayrıca daha önce kısa yazmış olduğum Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi'ni de incelemenizi tavsiye ederim.

Metin2 Bedensel Savaşçı Karakter Özellikleri :

Metin2 Bedensel Savaşçı Karakter Özellikleri
Metin2 Bedensel Savaşçı Karakter Özellikleri
Bildiğiniz gibi arkadaşlar Metin2'de en hızlı ve bir o kadar da sert vuruşları ile ünlü olan bu karakterin özelliklerini sizlere şöyle anlatabilirim. Hız bakımından Öfke skili her ne kadar sizi kıvrak bir hale soksa da defans bakımından size zarar vermektedir. Bunun yanı sıra Hava kılıcı skili ile karakteriniz belli bir güç artışı sağladığı gibi bedensel savaşçı girdiği mücadelelerde yüksek hasar veren bir karakterdir. Hal böyle olunca bedensel savaşçı oynayacak kişinin kaybettiği bu defans açığını zırh ve kalkan ile kapatarak hem hasar hem defans bakımından eksiksiz bir karakter oynama olanağını elde edebilir diye düşünüyorum.

Metin2 Bedensel Savaşçı Skilleri :

Metin 2 Bedensel Savaşçı Skilleri
Metin 2 Bedensel Savaşçı Skilleri
Hava Kılıcı : Saldırı değerinde geçici bir sürelik artış sağlar. Saldırı değeri verir.
Üç Yönlü Kesme : Yıldırım hızı ile hedefinize 3 kez birden fazla ve çok yönlü saldırı gerçekleştirmenizi sağlar.
Öfke : Saldırı hızı ve hareket hızınızda geçici bir sürelik artış sağlar. Bunun yanı sıra dezavantaj olarak daha fazla hasar almanızı sağlayıp defans düşürür. (Öfkeyle kalkan zararla oturur misali :D)
Hamle : Çok hızlı bir şekilde tek bir rakibe atılarak saldırır ve hasar vermenizi sağlar. Ayrıca saldırı alan hedef geçici bir süre sersemler (stun yer)
Kılıç Çevirme : Kılıcınızı havaya kaldırıp kendi etrafınızda dönerek etrafınızda ki birden çok rakibe hasar vermenizi sağlar.
Yaşama İsteği : Belli bir müddet odaklanıp patlama meydana getirerek yüksek bir hasar vermenizi sağlar.

Metin2 Bedensel Savaşçı Statü Dağılımı : 

Az önce de bahsettiğim gibi bedensel savaşçılar skilleri ile yeteri kadar yüksek bir hasar menziline çıkabilmekte statüler ile zırh ve can değerini dengelemek oldukça faydalı olacaktır. Klasik bir bedensel savaşçı statü dağılımından verecek olursam 2 STR 1 VIT şeklinde statülerinizi vermeye başlayabilirsiniz. Ayrıca şunu da eklemek de fayda var bedensel savaşçı için maksimum hasarı verebilmek hayati değer taşır çünkü rakiplerinizi perişan etmek için çok zamanınız kalmayabilir dilerseniz 3 STR 1 VIT şeklinde de statü vererek daha yüksek hasar vermeye odaklı oynayabilirsiniz. Yine pek tavsiye etmesem de dengeli bir şekilde 1 STR 1 VIT şeklinde de statülerinizi verebilirsiniz.

Metin2 Bedensel Savaşçı Silah ve Zırh Seçimi : 

Metin2 Bedensel Savaşçı Silah ve Zırh Seçimi
Metin2 Bedensel Savaşçı Silah ve Zırh Seçimi
Silah Seçimi : Evet arkadaşlar Statü muhabbetini de hallettiğimize göre artık yavaş yavaş silah ve zırh seçimi yapmaya başlayabiliriz. Bedensel savaşçılar için en çok tercih edilen silah türü tek el kılıçlar olduğu için çift el tercih eden sayısı oldukça az olmaktadır. Bunun en büyük etmenlerinden bir tanesi ise düz vuruşlarda elde etmeniz gereken hız olabilir. Tek el bir kılıç her zaman çift el bir silahtan daha hızlı olacaktır. Unutulmamalı ki bedensel bir savaşçı rakibini yerden kaldırmadığı sürece tehlikelidir. Zira defans bakımından düşük olan bu karakterler seri düz vuruş komboları ile ve agresif vs stili ile bir adım öne çıktığı için beh şahsen çift elden alacağınız hasar artısını saldırı hızına tercih etmem doğrusu. O yüzden silah tercihleriniz birincil olarak kılıçlardan yana olmalı. Ortalama hasar alabileceğiniz silahlar Örn : Dolunay Kılıcı , Zehir kılıcı gibi kılıçlar ortalama hasarları ile size ekstra düz vuruş için hasar artışı sağlayabilir. Şuan oyunu oynamıyorum fakat eskisi gibi fiyatlarının da yüksek olduğunu düşünmüyorum. (Ah eski günler be sabahlardık vadide dolu düşürmek için amk :D)
Zırh Seçimi : Silah seçimimizi ne kadar doğru yaparsak zırh tercihimizde edeceğimiz feragat o kadar artacaktır diye düşünüyorum. Çünkü size rakiplerinizin vuramadığını varsayarak zırh olayında pek de önemseyenlerden değilim. Ancak yeteri kadar karakteriniz hızlı değilse ve rakibiniz sık sık yerden kalkıp size hasar verecek zamanı yakalayabiliyorsa burada devreye tercih edeceğimiz zırh giriyor. Bedensel bir savaşçı kaybettiği defansı en yüksek sağlayabileceği eşya zırh olduğu için artısı yüksek zırh tercih etmesi önemli bir avantaj olacaktır. Ayrıca zırhınız da bulunduracağınız Max HP gibi bonus özellikler vs ve yaratık keserken sizin için hayati değer taşıyacaktır.

Metin2 Bedensel Savaşçı Takı Seçimi ve Özellikleri : 

Bedensel bir savaşçının defans bakımından kırılganlığından sizlere bahsetmiştim. Ona keza düz vuruşlarının ve saldırı hızının da sürekli tavan yapması gerektiğinden de sık sık bahsettim. Hal böyle olunca takı tercihleriniz ve vereceği efsun özellikleri mutlaka ve mutlaka delici vuruş, kritik, max hp gibi sizin için hayati önem taşıyacak bonus özellikleri içermelidir. Örneğin ezik bir level bedensel savaşçı için vazgeçilemez iki takı kombosu gümüş bilezik ve abanoz küpe str ve hp bakımından karakteriniz için oldukça faydalı olacaktır. İlerleyen zamanlarda ise Cennet set (Cennetin gözü küpe, cennetin gözü kolye, cennetin gözü bilezik) eşyaları oldukça güzel delici ve kritik hasar barındıran takılar olduğu için bedensel savaşçı için güzel bir takı kombinasyonu olacaktır. Bununla birlikte max hp ve savunmalar gibi nadide denk getireceğiniz efsunlar sizin için bu takıları daha da avantajlı kılacaktır.

Evet arkadaşlar benim Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi'nde anlatacaklarım bu kadar. Umarım ufkunuzu açar ve işinize yarar... Yazıyı beğendiyseniz sosyal ağlarda paylaşabilir. Aklınıza takılanları yorum olarak çekinmeden danışabilirsiniz.

DAHA FAZLA METİN2 REHBER YAZILARIM İÇİN TIKLA !!!
Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 12, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.