Knight Online Old Takı Nasıl Normale Çevrilir

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bir yeni Knight Online Nasıl Yapılır video ve yazımıza hoş geldiniz. Bu gün Knight Online Old Takı Nasıl Normale Çevrilir. Umarım bu yazı ve video hepinizin işine yarar yazının detaylarına geçmeden önce isterseniz önce konu ile alakalı videomuza göz atalım.

Knight Online Old Takı Nasıl Normale Çevrilir : 


Oyun içerisinde sahip olduğunuz Old Takılarınızı normale çevirmek (Jewely Worker) Jewel isimli NPC yardımı ile sahip olduğunuz aynı 3 adet old takıyı bir kaç materyal ile normal takıya çevirebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler : 
-5 Adet Nest Scrap (Monster Stone'da bulunan yaratıklardan çıkmakta)
-50 Adet Scrap of Steel (Monster Stone'da bulunan yaratıklardan çıkmakta)
-1 Adet Soft Stone (Jewely Worker Jewel isimli NPC'den 1m karşılığında alınmakta)
-3 Adet aynı türde Old Takı 
Tüm bu materyalleri söylemiş olduğum NPC'ye gidip teslim ettiğinizde ve Confirm butonuna bastığınızda şansınız var ise size 1 Adet verdiğiniz Old Takıların normal olanını teslim etmekte. 

Old Takı Çevirirken Şansı Arttırma Yolları :
Dragon Scale
Dragon Scale
-Dragon Scale isimli eşya ile şansınızı %30 Arttırmanız mümkün. 

-Shadow Piece isimli eşya ile şansınızı %30 Arttırmanız mümkün. Bu iki eşya Power Up Store'da satılmakta. Ancak şu hatırlatmayı yapmamda fayda olacaktır USKO Olympia sunucusunda oynayan arkadaşlar için geçerli burada Dragon Scale eşyası malesef aktif değil ! 
Shadow Piece
Shadow Piece
Knight Online Old Takı Çevirerek Para Kazanmak : 
Elbette her işi ticarete dökebileceğiniz gibi bu işi de paraya dönüştürmek büyük olasılıkla ihtimaller arasında. Ancak burada dikkat etmeniz gereken iki husus var birincisi satın alacağınız old takıların maliyeti düşük normal takı varyasyonu daha yüksek fiyatta olmalı ki bir miktar para kazanabilesiniz bu işten. Ayrıca ihtiyacınız olan materyalleri kendiniz Monster Stone giriş yaparak yaratıkları keserek toplarsanız bu işi yaparken maliyetiniz bir miktar daha düşeceği gibi kazancınızın da doğru orantılı olarak artmasını sağlayacaktır. 

Knight Online Old Takı Nasıl Normale Çevrilir Reviewed by Blog on Ekim 12, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.