Knight Online Dolandırıcılık Yöntemleri

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizlere bu zamana kadar bildiğim bütün Knight Online dolandırıcılarının yöntemlerini aktarmaya çalışacağım. Sizlerden tek bir ricam bu yazıyı mümkün olan her yerde paylaşmanız unutmayın ki bu tarz dolandırıcılara daha fazla prim vermemek için insanları bilinçlendirmeliyiz. İsterseniz konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu inceleyelim hep birlikte...


İlk iki dolandırıcılık yöntemi KoPazar ekibi tarafından bize verilmiş olduğu için öncelikle kendilerine teşekkür ediyoruz. Konu ile alakalı BURAYA tıklayarak KoPazar sitesinde ki detaylı dolandırıcık yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz...
KoPazar Sahte Item Satış Mesajlarına Dikkat
KoPazar Sahte Item Satış Mesajlarına Dikkat

1- Fake Knight Online Site Dolandırıcılığı : 

Bu yöntem ile dolandırıcılar resmi olan Knight Online web sitesini birebir kopyalayarak bir internet sitesi oluşturur ve bu siteye üye girişi bölümü ekler. Bu siteye girdikten sonra üye giriş bölümünden yazdığınız bütün bilgiler dolandırıcıların eline ulaşmaktadır. Burada ki en önemli kural giriş yaptığınız sitelerin url uzantısına çok dikkat etmeniz gerekmekte Knight Online resim web sitesinin url adresi : http://www.nttgame.com/knight/tr/ şeklindedir.

2- Buy Pazar Dolandırıcılığı : 

Bu yöntem oyunun içerisinde gerçekleşmekte. Dolandırıcıların hedefinde özellikle birbirine benzer ıtemleri pahalı ve ucuzdan aratarak elinizden almaya çalışmakta. Özellikle Iron Impact, Iron Bow, Shard ve Raptor eşyalarının Expceptional türevi olduğu için ve artık oyunda isimleri birbirine tamamen benzetildiği için insanlar arasında karıştırılabilmekte. Hal böyle olunca bu eşyaların Exceptional olan türevleri yüksek fiyatlarda aranırken alt kutucuğa ise eşyanın normali düşük fiyattan aranmakta oyuncular ise sürükleyerek bıraktıklarında bu eşyalarını satamadıklarında başka kutucuklara koymayı deneyerek ucuz olan bölüme eşyalarını satış yapmakta.

3- Keylogger vb İllegal Program Dolandırıcılığı : 

Bu yöntemler ile dolandırıcılar tespit ettikleri oyunculara mail, sosyal ağ gibi yerlerden veya oyun içerisinden giriş yapmalarını ya da dosya indirmelerini isteyerek bilgisayarlarına zararlı yazılımlar bulaştırarak hesaplarını çalmayı hedeflemekte. Burada ki önemli unsur güvenmediğiniz kullanıcılardan gelen bu bağlantılara giriş yapmamanız, buralardan dosya indirmemeniz ve güvenmediğiniz bağlantılara erişim sağlamamanız olacaktır.

4-Pazar Dolandırıcılığı : 

Bu yöntem ile dolandırıcılar oyun içerisinde özellik Gold Bar satın alan ya da fazla parası olan oyuncuları hedef almakta. Oyun içerisinde az bulunan Red Key ya da ismi pek duyulmamış eşyalar bir dolandırıcı tarafından çok yüksek bir fiyattan aranmaktadır. Bunu gören bir oyuncu önce şaşır pazarda gezerken aynı eşyanın başka bir dolandırıcı tarafından biraz daha ucuz bir fiyata satıldığını fark ettiğinde ondan satın alıp buy pazara vererek kar edeceğini düşünerek o eşyayı satın alır ve bingo iki pazar da dolandırıcılar tarafından kapatılır ve satın aldığınız gereksiz bir eşyaya belki büyük bir servet dökmüş olabilirsiniz.

5-Eşya Dolandırıcılığı : 

Bir dolandırıcıdan satın almak istediğiniz bir eşya varsayalım ki +7 Hell Breaker fiyatta anlaşılmış ve iki tarafta ticareti gerçekleştirilmek üzere karşılıklı trade atılmıştır. Dolandırıcı başta sizin fiyatı yazmanızı bekler ve ardından +7 Hell Breaker eşyasını trade olarak koyar herhangi bir bahane ile trade kapatıp yeniden attığında buraya +1 Iron Impact koyabilir ya da daha değersiz bir eşya koyabilir burada dikkat etmeniz gereken husus bir eşyayı ne kadar ucuza alırsanız alın muhakkak kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

Knight Online Dolandırıcılık Yöntemleri Reviewed by Blog on Ekim 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.