Knight Online Kurban Bayramı Etkinliği

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder sitesi okuyucuları. Kurban bayramına epey kısa bir zaman kaldı ve bayram heyecanı sanırım Knight Online topraklarında da esiyor. Nttgame ekibi Knight Online Kurban Bayramı Etkinliği ile karşımızda. Aslında etkinliğin ismi bu olmasa da sizler ile etkinliğin ekip tarafından konulan adını paylaşmak istiyorum : Kurban Bayramına Özel Kaul Etkinliği

Neyse efenim lafı fazla uzatmaya gelmez hemen etkinliğin detaylarını sizler ile paylaşmadan önce etkinliği anlattığım videoyu izlemeye ne dersiniz? Oynat Uğurcum :)


Kurban bayramına özel olarak hazırlandığı söylense de daha önce de karşılaşanlar bilir Kaul etkinliğine hepimiz aşinayız. Etkinlikte yapmanız gereken şey oldukça basit! Sahibinden kurbanlık koyun gibi kesilmekten kaçan Kaul yaratıklarını Maradon town çıkışında keserek içerisinden düşen eşyaları Kate'e geri götürmek. Kate ise getirdiğiniz firari Kaullara karşılık sizi ödüllendirecek. 
-100 Adet Sheep Looking Kaul teslim eden şövalyelere 1 günlük VIP Safe Key! (Etkinlik Süresince 1 Defa Alınabilir.)
-100 Adet Sheep Looking Kaul teslim eden şövalyelere 3 günlük Menissah's Trade Board Exchange! (Etkinlik Süresince 1 Defa Alınabilir.)
-10 Adet Seep Looking Kaul teslim eden şövalyelere Gem, TS gibi sürprizler hediye! (Tekrarlanabilir.)
Knight Online Kurban Bayramı Etkinliği
Knight Online Kurban Bayramı Etkinliği 
Peki etkinlik daha bitti mi hayır yalnız etkinlik Olympia oyuncuları için burada sona eriyor diyebilirim. Hemen devamında bu kaullar oyunda yalnız değil bunların bir de annesi var! Şimdi vay ben onun anasını diyenleri duyar gibiyim :) Sakin olun beyler bu Anne Kaul için sadece sizin değil Serverınızda ki tüm oyuncuların çok çalışması gerek eğer siz ve diğer oyuncular toplamda 10.000 Adet Sheep Looking Kaul teslim ederse Moradonda ki Mora adasında ortaya çıkacak. 

Önemli Not! : Etkinlikte ki Anne Kaul Olympia sunucusunda çıkmayacak ! 

Not : Sheep Loking Kaul eşyasını : 
%10 olasılık ile moradon önünde ki yaratıklardan. 
%1 olasılık ile canavar öldürürken.
%20 olasılık ile düşman ırktan birini öldürdüğünüzde kazanabilirsiniz.

Nttgame ekibi kurban bayramınızı kutlar. Asosyal Coder'da kutlar efenim :) Hepinizin kurban bayramı şimdiden kutlu olsun iyi oyunlar dilerim... 


Knight Online Kurban Bayramı Etkinliği Reviewed by Blog on Eylül 08, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.