Steam Hafta Sonu İndirimleri

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu hafta sonu ne oynasam acaba diye düşünüyorsanız bu haberimiz tam sizlere göre. İşte Steam'ın bu hafta sonu sizler için hazırladığı indirim fırsatları...
Steam Hafta Sonu İndirimleri
Steam Hafta Sonu İndirimleri
     Her hafta sonu gerçekleştirildiği gibi yine önümüzde ki hafta sonu Steam platformunda ücretsiz olarak oynanabilir yapımlar ve indirimler bizleri bekliyor...

     Call of Duty: Black Ops III Ücretsiz Oynama ve %50 İndirim Fırsatı : 

Call of  Duty: Black Ops 3
Call of  Duty: Black Ops 3
     Öncelikli olarak karşımıza çıkan ilk indirim Call of Duty: Black Ops III yapımı çıkıyor. Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision ekibinin yayımcılığını üstlendiği yapım, hafta sonuna özel olarak ücretsiz bir şekilde oynanabilir bir hale getirildi. Ücretsiz olarak oynayarak tecrübe edineceğiniz oyunu ise eğer beğenirseniz %50 indirim fırsatı ile 89.50 TL ödeyerek oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

     Mordheim: City of the Damned %60 İndirim Fırsatı : 

     İndirime giren diğer bir oyunumuz ize Mordheim: City of the Damned oluyor. Bu hafta sonuna özel %60 gibi yüksek bir indirime giren oyunu hafta sonuna özel indirim fırsatından faydalanarak 28 TL ödeyerek oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca hafta sonuna özel oyunu ücretsiz bir şekilde oynayarak test edebilirsiniz.

     Batman Arkham Knight %50 İndirim Fırsatı : 

     Son olarak ise Batman serisinde uygulanan indirimler gerçekten de dikkatlerden kaçmıyor. Her ne kadar sorunlu bir şekilde piyasada yer alsa da Batman Arkham Knight %50 İndirim Fırsatı ile 44.50 TL'ye oyun kütüphanelerine eklenmesi beklenirken serinin diğer yapımlarında ise %75'lik indirime uğradığını ve her bir yapımının 7.75 TL'ye düştüğünü görmekteyiz.

     Daha fazla Steam İndirim yazılarımız için tıklayabilirsiniz.
     Daha fazla Steam Haberleri yazılarımız için tıklayabilirsiniz.

   
Steam Hafta Sonu İndirimleri Reviewed by Blog on Ağustos 09, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.