Pokemon GO Nasıl İndirilir ?

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün çığ gibi büyüyen Pokemon GO Nasıl İndirilir onu anlatmaya çalışacağım sizlere umarım işinize yarar. Ayrıca konu ile alakalı daha önce hazırlamış olduğum videoyu inceleyebilirsiniz :

     Pokemon GO Nasıl İndirilir : 

  
   

     Pokemon GO Nedir ? : 

     Şimdi efenim nedir bu virüs gibi yayılan Pokemon GO çılgınlığı diye iç geçirebilirsiniz siz de benim gibi. Zira 1 hafta öncesine kadar sesi soluğu çıkmayan bir oyun nasıl oldu da bu denli müptezeli türedi düşündürmedi değil beni. Pokemon GO mobil bir oyun. Oyunu ilk oynadığımda hiç bir şey anlamadım ön bilginiz olması için de sizlere elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım. Oyunda haritada giriş yaptığınızda hiç bir şekilde hareket edemiyorsunuz. Zira sokağa çıkıp oyun açık yürümeye başladığınızda fark edeceksiniz ki oyunda hareketleniyor. Bu ne ola ki la diyebilirsiniz. Şaşırmayın gerçek dünya haritamız oyuna aktarılmış. Amacımız reel dünyamızda hareket ederek oyun içerisinde Pokemon yaratıklarını avlamak, poke top ve yumurta toplamak. Ayrıca klan sistemi olduğunu da duydum savaş neyim varsa oyun harbi tutar diyorum sizlere daha şimdiden. O yüzden bir an önce oyunda yerinizi almanızda da fayda var. En azından oyunu hızlı bir şekilde çözdüğünüzde ülkemize geldiği gibi direk sıfırdan başlama şansınız da olabilir.
Pokemon GO Nasıl İndirilir ?
Pokemon GO Nasıl İndirilir ?
     İos ve Android kullanıcıları için ayrı ayrı anlatmak istiyorum ki kafalar karışmasın. Şimdi efenim İos cihazınızın sürümü 9.0 üzerindeyse sorunsuz bir şekilde indirip oynama işlemini gerçekleştirmeniz en muhtemel nedenler arasında. Oyunu indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Mobil cihazınızdan vermiş olduğum linke giriş yapıp oyunu indirdikten sonra ilk etapta direk oyuna giremiyorsunuz. Bunun nedeni ise telefonunuz uygulamayı Apk olarak indirdiğiniz için güvenmiyor bu yüzden açmanıza izin vermiyor ilk etapta. Hal böyle olunca bir takım ayarlar yapmanız gerekmekte bunun için. Telefonunuzdan öncelikle Ayarlar > Genel > Aygıt Yönetimi giriş yapıyorsunuz ve karşınıza çıkan ekranda. Yestech Technology Joint Stock Company isimli uygulamaya tıklatıp güven diyerek bu sorunu halledebiliyorsunuz. Ardından yeniden oyuna giriş yapabilir ve Google hesabınız ile oyunda oturum açabilirsiniz.

     Android İçin Pokemon GO Nasıl İndirilir ? : 

     Android kullanıcıları Pokemon GO indirmek için öncelikle BURAYA tıklayarak. Vermiş olduğum linkte ki siteye telefonlarından giriş yapabilirler. Daha sonra telefonunuza uygulamanın apk dosyasını siteden Download Now yazan bölümden indirip. Apk dosyasının kurulumunu tamamlamanız gerekmekte. Burada adımlar otomatik olacağı için ek bir ayar yapmanız gerekmez. Kurulum bittikten sonra ios cihazlarda ki gibi telefonunuzun ayarlar bölümünden yabancı kaynaktan apk dosyalarının çalıştırılması için gerekli izini vermeniz gerekmekte. Son olarak işlemler bittikten sonra oyuna giriş yapabilir ve Google hesabınız ile oyunda oturum açabilirsiniz.

     Uyarı : Videoya gelen yorumlarda Android kullanıcılarından gelen bir yorumda dosyanın virüslü olduğu uyarısı yapılmıştı her ihtimale karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Yeni linkler elime geçerse konu güncellenecektir takipte kalabilirsinz.
   
Pokemon GO Nasıl İndirilir ? Reviewed by Blog on Temmuz 10, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.