League Of Legends Karekter Rehberi : Karma Rehberi

Herkese Merhabalar Çok Değerli AsosyalCoder blogu okuyucuları . Bugün  League Of Legends Karekter Rehberi  Yazılarımızdan  Büyücü  ve ikincil olarak destekci bir şampiyon olan karmayı büyücü rolünde inceleyeceğiz
Güçlenen Ateş ( Pasif ): Karma yeteneklerinden biriyle bir rakip şampiyona her hasar verdiğinde Mantra’nın bekleme süresini azaltır (Karma’nın normal saldırıları için bu etki yarıya iner)

 İçindeki Alev: Karma’nın gönderdiği küre şeklindeki ruh enerjisi, bir rakip birime isabet ettiğinde patlayarak hasar verir.
Mantra Avantajı: Patlamaya ek olarak, Mantra İçindeki Alev’in yıkıcı gücünü arttırarak, kısa bir süre sonra tekrar hasar verir.
Değişmez Karar: Karma kendiyle hedeflediği rakip arasında bir bağ kurarak, rakibin zamanla hasar almasına ve açığa çıkmasına yol açar. Bağ kopmazsa, rakip yerine mıhlanır.
Mantra Avantajı: Karma bağı güçlendirerek kendini iyileştirir ve yere sabitlenme süresini                         uzatır.
Esin: Karma’nın oluşturduğu koruyucu kalkan, gelen hasarı emer ve korunan takım arkadaşının Hareket Hızını arttırır.
Mantra Avantajı: Hedeften yayılan enerji, başta verilen kalkanı güçlendirir ve yakındaki dost şampiyonlara Esin verir.

Mantra: Karma bir sonraki yeteneğini güçlendirerek, yeteneğe ilave bir etki kazandırır. Mantra 1. seviyeden itibaren kullanılabilir ve beceri puanı gerektirmez. Karma 8 saniye içinde kullanacağı bir sonraki yeteneğini güçlendirerek ilave etki kazanır.
 Karma Rün,Kabiliyet sayfası Ve İtem Buildleri..
Karma Tüyolar:İçsel Alev, sağlığı düşükken ölmenizi zorlaştırır. Takım savaşına girmeden önce Mantra'yı aktif edin ki Mantra'nın bekleme süresi dolsun. Takım  arkadaşlarına Ruhani Kalkan ile yardım edebilirsiniz.İçsel Alev, sağlığı düşükken Karma'yı öldürmeyi zorlaştırır. Mantra, Bekleme Süresi'ni azaltan eşyalarla beraber daha çabuk yeniden dolar. Bu da genellikle Bekleme Süresi'ni azaltan eşyaları satın almayı Karma için ideal yapar.Ruh Bağı Karma'nın en yüksek hasar veren yeteneğidir bunun için etkisini en yüksek seviyeye çekmek için dostlarla beraber çalışmaya değer.
League Of Legends Karekter Rehberi : Karma Rehberi Reviewed by Blog on Temmuz 07, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.