Knight Online Battle Priest Genie Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizlerden gelen yorumlar doğrultusunda işinize de yarayabileceğini düşündüğüm bir konuya değineceğim. Bu gün Knight Online Battle Priest Rehberi inceleyeceğiz yazı işinize yararsa lütfen paylaşmayı ihmal etmeyin ki daha fazla insanın işini görsün diyerek de hatırlatma da bulunayım. Ayrıca aklınıza takılanları yorum yapabilirsiniz...

     Knight Online Battle Priest Genie Rehberi : 

     Hepinizin bildiği gibi arkadaşlar Genie yani Knight Online'ın Yardımcı Cin'i legal koxp her karakterde kullanmak için farklı ayarlar isteyen bazende insanı çileden çıkarabilen yardımcı bir program. Battle Priest oynayan arkadaşlarımız için de bu yazımızda detaylı bir şekilde genie ayarlarını paylaşacağım umarım hepinizin işine yarayacaktır bu yazım. Battle Priest için aslında bu ayarlar her ne kadar Warrior'un ayarlarına benzese de bazen yaratıklara zehir atmasını, kendimize yada parti arkadaşlarımıza heal veya buff atmasını da isteyeceğimiz gibi bir kaç detaylı ayarlarının da yapılması gerektiğini unutmamak gerek diye düşünüyorum.

     Battle Priest Genie Attack Ayarları : 

Battle Priest Genie Attack Ayarları
Battle Priest Genie Attack Ayarları
     Evet arkadaşlar Atack Mode ve Recovery Mode kısımlarını ''On'' yaptıktan sonra. Atack bölümüne kullanmak istediğimiz db ve atack skillerini ekliyoruz. Burada bir uyarıda bulunmak istiyorum. 1,2,3,4 skill barı var yani önceliğiniz dbleri koyun ki moba saldırmadan önce dbleri atıp daha sonra atack skillerini vurmaya başlasın. Recovery Mode bölümüne de yine karakterimizin heal atmasını istiyorsak kullanmasını istediğimiz heal skillerini bu kısma ekliyoruz. Alt kısımda bulunan 3 adet ayarlanabilir mesafeyi resmin üzerine yazdım ama burada da yazayım. 1. Kısım : % Kaç can kaldığında karakteriniz kendisine veya takım arkadaşlarına heal atsın? 2. Kısım : Bu kısımda karakteriniz bulunduğu bölgede ki ne kadar uzaklıkta ki yaratıklara saldırsın. 3. Kısım : Bu kısımda karakteriniz ne kadar mesafe uzaklığında ki yaratıkların üzerine koşup saldırsın. Atack kısmı ile işimiz bitti şimdi Support bölümüne geçelim bakalım yazıya devam efenim :)
Battle Priest Genie Support Ayarları
Battle Priest Genie Support Ayarları

     Battle Priest Genie Support Ayarları : 

     Öncelikle arkadaşlar bu kısımda koyacağınız her skill için altında küçük yazıyla ''Party'' ve yanında boş bir kutucuk göreceksiniz eğer bunlara tıklarsanız Party arkadaşlarınız içinde kullanacak anlamına gelmektedir bu. Bu kısma karakteriniz ve parti arkadaşlarınız işin kullanmasını istediğiniz buff, ac veya resis gibi skillerinizi ekleyebilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi alt kısımda bulunan party seçeneklerini seçerek parti de bulunan arkadaşlarınıza da bu skilleri vermesini sağlayabilirsiniz. Bu kısmı uzatmaya gerek yok o yüzden hemen gelin son bölüme geçelim arkadaşlar.

     Battle Priest Genie Other Ayarları : 

     Arkadaşlar bu bölümü gerçekten inanılmaz derece de fazla anlattım tekrar tekrar anlatmam da sanırım sizleri de bunaltacaktır diye düşünüyorum. Eğer bu bölümde bilmediğiniz ayarlar var ise daha önceki yazılarımdan olan Knıght Online Okçu Genie  Ayarları isimli yazıma tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yazının son bölümünde Other bölümünde ki bütün ayarlar açıklamaları ile bulunmakta...
Knight Online Battle Priest Genie Rehberi Reviewed by Blog on Temmuz 25, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.