Knıght Online Steam Premium Nasıl Çekilir?

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün belki büyük bir kısmınızın bildiği fakat hala sorularını aldığım bu konu hakkında hazırladığım videonun detaylarını paylaşmak üzere sizlere böyle bir yazı hazırlıyorum. Umarım hoşunuza gider... Dilerseniz yazının devamına geçmeden önce konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu hep birlikte inceleyelim.

     Knıght Online Steam Premium Nasıl Çekilir? : 

     Steam Cüzdan Bakiyesi Nasıl Yüklenir? : 

     Knıght Online Steam serverlarından her hangi bir tanesi için Premium çekmek için öncelikle sahip olmanız gereken şey. Steam Cüzdan Bakiyesi'dir. Cüzdan Kodu ile Steam hesabınıza para yükleyebilirsiniz. Ya da Steam hesabınıza tanımlayacağınız kredi kartınız ile otomatik ödeme talimatı vererek de Steam hesabınıza Cüzdan Bakiyesi ekleyebilirsiniz. Cüzdan kodunu oyun kredisi satan farklı site veya firmalardan satın alabilir ve Steam hesabınıza Cüzdan bakiyesi olarak ekleyebilirsiniz. Bunun ile alakalı adımları aşağıda ki resimde anlatmaya çalıştım. 
Steam Cüzdan Bakiyesi Nasıl Yüklenir?
Steam Cüzdan Bakiyesi Nasıl Yüklenir?
     Steam Hesabınıza bakiye yüklediğinize göre artık bu bakiye ile Steam Knıght Online giriş yapıp Cash yükleyebilir ve bu cash ile Premium çekebilirsiniz hesabınıza.

 
 
     Ardından oyuna giriş yaptıktan sonra Power Up Store (PUS)'a giriş yaptıktan sonra giriş penceresinde bulunan ''Rechange NPoints'' bölümüne tıklayın. 

 
 
     Rechange NPoints seçeneğine giriş yaptıktan sonra karşınıza yukarıda ki resimde ki gibi bir ekran gelecek. Bu ekran Knıght Online Cash - Steam Cash bölümü yani oyun sizi otomatik ödeme yapmanız için Steam penceresine yönlendiriyor. İstediğiniz KC'yi satın almak için aşağıda ki seçenekleri kullanın ve ardından ''Review Order'' butonuna basın. Sizi ödeme ekranına gönderecek Steam hesabınızdan cüzdan kodu çekilsin mi diye soru gelecek onaylayın ve KC'nizi kullanmaya başlayın.
 
     İşte görmüş olduğunuz gibi arkadaşlar Knıght Online Steam serverları için Cash yüklemek bu kadar basit yazıyı beğendiyseniz paylaşabilir. Varsa sorularınızı yorum bırakabilirsiniz. Hepinize desteklerinden ötürü çok teşekkürler...
 
     DAHA FAZLA KNIGHT ONLİNE REHBER YAZIM İÇİN TIKLA !!! 
Knıght Online Steam Premium Nasıl Çekilir? Reviewed by Blog on Haziran 03, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.