Knıght Online Detaylı Para Kasma Rehberi #1

    Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizler için açmış olduğumuz Knıght Online Detaylı Para Kasma video serisinin ilk videosunun detaylarını paylaşmak üzere böyle bir yazı hazırlıyorum. Bir çoğunuzun beklediği bir seriydi eminim hoşunuza gidecek ve işinize yarayacaktır. Dilerseniz videonun detaylarına geçmeden önce hep birlikte önce videomuzu inceleyelim.

     Knıght Online Detaylı Para Kasma Rehberi #1 :

     Knıght Online Delos Hobgoblin Slotu :

     Hızlı nakit para ve Exp kasmak isteyenler için şiddetle tavsiye edebileceğim bir slot diyebilirim sizlere arkadaşlar. Özellikle EXP Premium çekmiş bir kişi bireysel olarak bu slotta hem seri nakit para kasabilir hem de EXP kasabilirsiniz. Slot bir düzen içerisinde çıktığından ötürü başladığınız andan itibaren size sürekli O şeklinde bir daire çizdirmekte sıralamayı atlamamanızda bu yüzden fayda olacaktır ki seri olarak kasılabilesiniz. Slottan düşen eşyalara gelecek olursak. 76 Level Archer karakterim ile düşenleri sayıyorum ona göre dikkat ederseniz sevinirim. : Değişken miktarda ve fiyat aralığında ÇÖP, nakit para 5 k 6 k arasın değişmekte, Abbys Gem gibi eşyalar düşürmüştüm. Şunu da bilmekte fayda var kimi yerde bu slottan BUS düştüğü dile getirilirken ki ben de bu kafileye dahilim kimisi de hiç düşmediğini iddia etmektedir. Slottan düşen eşyaları vs hesaplamaları yaptıysak artık bilmeyenler için buraya nasıl gidileceğini de anlatmaya başlayabiliriz.
Knıght Online Detaylı Para Kasma Rehberi #1
Knıght Online Detaylı Para Kasma Rehberi #1 

     Knıght Online Delos Hobgoblin Slotuna Nasıl Gidilir? Nerede? :

     Delos'ta Hobgoblin slotuna gitmek için öncelikle bulunduğunuz Server'ın 1. kanalında oyuna giriş yapmanız gerekmekte. Yani Ares -> Ares1 kısmından oyuna giriş yapmanız gerekli. Ardından Maradon'a geçiş yapıp Maradon ışınlanma bölümünden Delos haritasına ışınlanmalısınız. Artık Delostasınız fakat Hobgoblin slotu Abbys Dungeon haritasında yani Delostan'da geçiş yapmanız gerekmekte. Eskiden Knıght Online oynayanlar iyi bilir Abbys Dungeon Delos haritasının karşısında bulunan CSW alanında bulunmaktaydı. Fakat artık orada değil Delos ışınlandığınızda Inn Hostess'e arkanızı verin :) Tam sol kısma doğru koşun kapıyı göreceksiniz ve oradan içeriye giriş yapın.

     İçeriye girdikten sonra artık Abbys Dungeon'da bulunmaktasınız hoş geldiniz. Şimdi Üst kata çıkmanız gerekmekte bunun için de Key of Hell anahtarına ihtiyacınız bulunmakta bu anahtar ise bol miktarda üst katlarda bulunan Shadow isimli yaratıklardan düşmekte özellikle bu hayvanı söylüyorum ki anahtar düşürürken bir yandan da Magic Hammer düşürüp bana dua edesiniz :) Key of Hell düşürdükten sonra artık üst kata çıkabilirsiniz ve oradan ışınlanma bölümünden üst katlara çıkabilirsiniz yaklaşık 6 7 kat yukarıda olan Hobgoblin slotuna ulaşabilirsiniz.

     Evet arkadaşlar umarım işinize yarayacaktır bu yazı. Hoşunuza gittiyse yazıyı paylaşabilirsiniz varsa sorularınız yorum yazabilirsiniz...

     DAHA FAZLA KNIGHT ONLİNE REHBER YAZIM İÇİN TIKLA !!!
Knıght Online Detaylı Para Kasma Rehberi #1 Reviewed by Blog on Haziran 01, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.