Steam SUMMER İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Steam SUMMER İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Valve'ın dijital oyun konsolu olan Steam'in merakla beklenen yaz indirimlerinin tarihi sızdı. Peki, Steam'in yaz indirimleri ne zaman başlayacak? İşte ayrıntıları!!

Steam
Steam
Valve'ın dijital oyun konsolu olan Steam'in, heyecanla beklenilen yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihi sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre; Steam'in Yaz İndirimleri yani Summer Sale, bir sonraki ayın sonunda başlayacak. İndirimler ise bir sonraki ayın başlarında sonlanacak.

NeoGAF kullanıcısı Bluth54 isimli üyenin sızdırdığı görsele göre Steam'in yaz indirimleri 23 Haziran 2016 tarihinde başlayacak ve 4 Temmuz 2016 tarihinde sonlanacak. Bu sürede piyasaya sunulan birden fazla oyunun zamanla değişeceği bekleniyor.

Konu ile Valve, henüz özel bir bilgilendirme yapmadı fakat o tarihe kadar cüzdanlarınızı hazır etmenizde fayda var :D . Çünkü daha önce aynı kullanızı, benzer sızdırmaları gerçekleştirmişti. Hepsi de doğru çıkmıştır.
Steam Yaz İndirimleri Bilgisi
Steam Yaz İndirimleri Bilgisi
Steam'in bu yıl ki yaz indirimlerinde ise geçen yıl sonunda piyasadaki yerini alan bütün oyunlardan, daha önceki oyunlara kadar büyük indirimler yapılması planlanıyor.

Şu an satıştaki yerini alan birçok AAA kalitedeki oyunların da %33 indirim ile o tarihte satışa geçmesi bekleniyor. 2015 sonbaharının oyunları ile daha önceki oyunların da %90'a kadar indirim etiketleri ile sunulması beklenmekte.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ !!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ !!!

Steam SUMMER İndirimleri Ne Zaman Başlayacak? Reviewed by Blog on Mayıs 16, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.