Knıght Online Pazar Stratejileri #5

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Yeni bir Knıght Online Pazar Stratejileri video serimizin videosundan sonra detayları ile yazıma hoş geldiniz diyorum. Hepinizin bildiği gibi Knıght Online'da pazar yapmak için pek çok alternatif yolunuz var ancak bu gün PUS'da bulunan eşyaları satın alıp oyun içerisinde satarak para kazanmanızdan bahsedeceğim. İsterseniz yazımın detaylarına geçmeden önce konu ile alakalı çekmiş olduğum videoyu hep birlikte inceleyelim.

     Knıght Online Pazar Stratejileri #5

     Power Up Store (Pus) Eşyaları Alıp Satabilirsiniz : 

     Az önce de söylediğim gibi Knıght Online'da pazar yapmak için oyuncuların pek çok alternatifi bulunmakta. Şöyle durumu daha kolay anlatabilirim diye düşünüyorum. Farz edin ki cebinizde nakit paranız yok fakat oyunun içerisinde 100m gibi bir paranız bulunmakta. O an için Magic Bag almanız gerekiyor fakat cebinizde paranız olmadığı için Cash satın alamıyorsunuz pazarda Magic Bag satan bir kullanıcıdan 20 m ye aldığınızı farz edin. Böylece bir şekilde Magic Bag almış oldunuz işte bu şekilde oyuncuların ihtiyaçlarını oyun içerisinde ki para ile karşılaması için PUS'ta satılan eşyaları cebinizden nakit para verip alıp satabilirsiniz. Tabi bunu kar yapacağınız bir şekilde yapmalısınız. Farz edelim ki 400 Cash 15 TL ve serverınızda GB 15 TL (Örnek veriyorum fiyatlar serverınıza göre değişiklik gösterebilir.) Farz edin ki Magic bag aldınız 100 cashten 4 Tane alabilirsiniz. bunları da 30 m gibi bir fiyattan sattınız farz edelim 4 tanede 4x30=120 m para yapacaktır. 1 GB 15 TL demiştik siz 120 m kastınız 1 GB sizin 400 cash masrafınız demek 20 m de cebinize kalan kar oluyor. İşte bu kadar basit. 
Knıght Online Pazar Stratejileri #5
Knıght Online Pazar Stratejileri #5

     Knıght Online Pus Detayları : 

     Tabi her şey hesaplamalar kadar basit değil bir kaç hatırlatma yapmamda fayda olacaktır diye düşünüyorum. Power Up Store yani PUS'tan satın aldığınız pek çok ürünü satmak için 3 veya 4 gün kadar beklemeniz gerekmekte. Ayrıca piyasayı hızlı takip etmelisiniz ve anlık analiz yapmalısınız çünkü fiyatlarda ki en ufak düşüş veya yükseltme sizi zarara sokabilir ya da kar elde etmenizi sağlayabilir. O yüzden fiyatları ve pazarları sık sık takip etmenizi önerim. Evet arkadaşlar Knıght Online Pazar Stratejileri #5 isimli yazımın sonuna geldik umarım hoşunuza gitmiştir. Yazıyı beğendiyseniz sosyal hesaplarınızda paylaşabilir varsa aklınıza takılanları yorum yazabilirsiniz seve seve cevaplarım. 

     DAHA FAZLA KNIGHT ONLİNE REHBER YAZIM İÇİN TIKLA !!!
     
   
Knıght Online Pazar Stratejileri #5 Reviewed by Blog on Mayıs 31, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.