Punch Club "Adriaaaan!!"

Punch Clup bir dövüş oyunu olmak ile birlikte bir çok filme ve oyuna da göndermelerde bulunmakta.
Hepsini tek tek yazmanın spoiler içereceği bu göndermeler (Easter eggs) saymakla bitmez derecede ve oyuna gerçekten çok büyük bir eğlence katmakta.
Adeta bir hulk takipçisi olan babamız ve kardeşimiz ile başlıyoruz ve babamız oyunun başında öldürülüyor. Kardeşimizden ise haber alamaz iken babamızın bize ölmeden önce söylediği son sözleri kendimize amaç edinerek sürekli bir çalışma içerisine giriyoruz. Babamız bizden güçlü olmamızı ve çok çalışmamızı son sözleri olarak söylemiş olsa da yanımızda duran bir de arkadaşı bulunmakta. Arkadaşı ile birlikte büyüyoruz ve belli bir yaşımıza geldikten sonra çalışmamızı istiyor ve oyun işte tam da orada başlıyor. Oyunda 3 farklı sınıfa yönelebiliyoruz ve istediğimiz doğrultuda ilerliyoruz.


Strength (Güç)

Yukarıda sol tarafta ve kırmızı şekilde yer alan kısım bizim gücümüzü göstermekte. Güç üzerine yoğunlaşmanız demek hedefe vurduğunuz hasarın yüksek olması fakat bir o kadar da fazla enerji harcamanız anlamına geliyor. İsabet oranınızın çok az olması ile birlikte güç sınıfında oynamanız başlangıç için pekte uygun değil.



Agility (Çeviklik)

Çeviklik tam bir başlangıç sınıfıdır. Yukarıda ortada ve mavi kutu içerisinde bulunmak ile birlikte sizin ne kadar isabetli saldırılar yapacağınızı da belirler. Bunun ile birlikte saldırılardan kaçma oranınızı da belirler ve istediğiniz kadar hasar veremezseniz de enerjiniz neredeyse asla bitmez ve kaçma yetenekleriniz ile çok rahat bir şekilde oyunu bitirebilirsiniz.





Stamina (Dayanıklılık)

Dayanıklılığınız sizin hem enerjinizi yüksek tutar hem de sizi tam bir tank haline getirir. Zırh olarak tabir edebileceğimiz değeriniz çok yüksek olacağı için nerede ise hasar yemez olacaksınız.Orta seviye bir oyuncu olduğunuz zaman kullanmanız önerilir.






Oyunun steam fiyatı : 18:00 TL
Punch Club "Adriaaaan!!" Reviewed by Blog on Şubat 25, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.