Steam Hafta Sonu Fırsatları 29 Ocak / 2 Şubat

Steam hafta sonunda önümüzdeki 3 gün boyunca indirimde olacak olan 3 oyunumuz daha mevcut pek bilindik oyunlar olmamaları ile birlikte deneyim edindiğimiz oyunlardan değil hiç birisi. Tabi ki Age of mythology hariç.



1. Oyunumuz
Age Of Mythology: Extended Edition
Ölümsüz denilebilecek olan oyunlardan olan bu oyun bir strateji oyunu olmakla birlikte tanrıları da kontrol edebileceğiniz bir oyun. Extended Edition ile grafikleri güçlendirilmiş ve yepyeni bir lezzet katılmış bir şekilde önümüze atlıyor bu indirimde. Eğer aranızda hiç oynamayanlar var ise biraz bahsedelim kuş bakışı kameraya sahip olmakla birlikte Age of empires a benzerliği ile oldukça dikkat çekmekte eğer hala eskilere bakıp duygulanmak istiyorsanız bu indirimi kaçırmayın

Orijinal fiyat : 49.00 TL
İndirimli fiyat : 12.25 TL








2. Oyunumuz
Sunless Sea

Keşfetme öğelerine dayalı daha önce hiç denemediğimiz bir oyunla karşı karşıyayız. Sadece oyunun açıklamaları ile sizlere birşeyler aktarmaya çalışacağım.2 boyutlu macera ve keşif odaklı Sunless Sea 6 şubat 2015 de yayınlanmış ve steam kullanıcıları tarafından %84 olarak olumlu karşılanmış. Eğer 2 boyutlu oyunlara ve sanat içerikli oyunlara karşı bir ilginiz varsa kesinlikle kaçırmayın derim çünkü görselleri gayet etkileyici bulduk.

Orijinal fiyat : 29:00 TL
İndirimli fiyat : 17.40 TL




3. Oyunumuz
Fractured Space

Temelinde bir uzay macera oyunu olan Fractured space içerisinde tutku ve heyecanı da beraberinde getirmekte. Üst düzel bir oyun denilmesi çok zor fakat oyuncularını eğlendirdiği bir kesin. En bomba indirime şimdi şahitlik edeceksiniz dostlarım. Strateji savaş ve simülatör olmayı da başarabilmiş bu oyun steam kullanıcılarından %73 olumlu yorum almış.

Orijinal fiyat : 18.TL
İndirimli fiyat : Ücretsiz!

Teklifler PAZARTESİ SAAT 20:00'a kadar geçerlidir.

Steam Hafta Sonu Fırsatları 29 Ocak / 2 Şubat Reviewed by Blog on Ocak 28, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.