Steam Hafta Sonu Fırsatları 22/25 Ocak.

Bu haftaki "Hafta sonu fırsatları" listemizde 3 oyun yer almakta


Rocket League:
Fiyatı : 31.00 TL
İndirimli fiyatı : 21.70 TL

Geçtiğimiz ayların popülerlik listesinden ayrılmayan Rocket League Steam kullanıcılarını sevindirdi ve tamı tamına %30 indirime girdi.
Temelinde bir futbol oyunu olan Rocket League arabalarınız la birlikte top koşturabildiğiniz Rocket League size tek başınıza bi takımdayken ve ya arkadaşlarınızla omuz omuza mücadele ederken mükemmel bir heyecan sunmakta.

Final Fantasy : XIV: A Realm Reborn:
Fiyatı : 38.40 TL
İndirimli fiyatı : 19.20 TL

Kimilerinin yüksek duygularla oynadığı kimilerinin daha tadına bakmadığı efsane seri olan Final Fantasy en çok beğenilen oyunlarından birisi olan Final Fantasy: XIV: A Realm Reborn' u indirime sundu. Merakla bekliyoruz acaba bu sayede Final Fantasy bünyesine daha fazla hayran katabilecek mi ?. Bilmeyenler için çoklu oyunculu bir oyun olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Ve en bomba indirim !!
Tüm Sonic oyunları

Herkesin içerisinde bir parça Sonic sevgisi kalmıştır diye düşünüyorum. Küçüklüğümüzde çizgi filmlerde biraz büyüdüğümüzde arama motoruna yazdığımız "Sonic oyunları" ile birlikte gelen sempatimiz asla sönmedi tahminimce.Sevimli süper kahramanımız Sonic acaba bize eski eğlencesini tattırabilecek mi ? ne dersiniz. Daha önce bu zevke dahil olmamış insanların bile hayranı olacağı bu hızlı kirpi satışlarda nasıl karşılanacak acaba.


en iyi dileklerimle Rallba.


Steam Hafta Sonu Fırsatları 22/25 Ocak. Reviewed by Blog on Ocak 22, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.