Left 4 Dead 3 Önümüzdeki Yıl Çıkabilir

Herkes Half Life 3 bekliyor ama son gelen haberlere göre Valve başka bir oyun üstünde çalışıyor. Atılan bir iddaya bakılırsa, Left 4 Dead üstünde çalışıyor ve oyun 2017'de çıkaracaklar.




Geride bıraktığımız günlerde Half-Life ve Portal serisinin hikayesini yazan Marc Laidlaw uzun bir sürenin üstünden emekli olmuştu. Bu haberin ardından Half-Life 3 beklentileri az da olsa geriledi. Ama Valve başka bir serinin 3. oyunu üstünde çalışıyor gibi.

2009'da Left 4 Dead 2'nin piyasaya koyulmasının ardından seri büyük bir sessizliğe uğradı. Çıkmasıyla birlikte çok fazla kitleye ulaşan oyun hala oynanıyor ama yeni oyunlara dair haber alamıyoruz.2013 senesinin Ağustos ayında yeni haberler görmüştük.

6 Ağustos'ta Left 4 Dead 3 ve Sorcue 2 Tur Esnasında Valve'nın ofisinde çekildi haberi yayıldı. O habere göre Valve  çalışanların birbirinin ekranında oyun motoru ve yeni oyun bilgileri yer alıyordu.

Express'in yayınladığı haberde Left 4 Dead 3'ün uzun zamandır geliştirildiği ve 2017 de oyuncularıyla buluşucağı  yazılı. Hatta ana karakterlerinden biri Katherine isimli bir kadın olucağı yazılmış. Henüz resmi bir açıklama yok bile Valve'nin oyunun üzerinde çalıştığı söylenilebilir.
Left 4 Dead 3 Önümüzdeki Yıl Çıkabilir Reviewed by Blog on Ocak 10, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.